DETALJI STRAVIČNOG DOGAĐAJA: Muškarac pucao u suprugu, TRČALA je sa RANOM na GRUDIMA iz stana, a onda se začuo DRUGI PUCANJ!

Crna hronika
DETALJI STRAVIČNOG DOGAĐAJA: Muškarac pucao u suprugu, TRČALA je sa RANOM na GRUDIMA iz stana, a onda se začuo DRUGI PUCANJ!
.

Ovaj događaj je šokirao danas kako domaću tako i javnost u regionu. Prava drama odvijala se jutros u stanu u banjalučkom naselju Borik gdje je sedamdesetdevetogodišnji muškarac pucao u bivšu suprugu, a potom se ubio.

 

Nesreća se dogodila u banjalučkoj ulici Relje Krilatice, kada je B.S. (79) pucao u pet godina mlađu bivšu suprugu.


Nesretna žena je odmah prevezena u UKC Banjaluka.

- Pacijentkinja je primljena sa prostrijelnom ranom grudnog koša. U toku je hiruško zbrinjavanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvijesne - saopštili su iz UKC Banjaluka.

Komšije su ispričale da se jutros iz njihovog stana čula vika i pucanj, te da je žena u jednom momentu istrčala i pokušala da se sakrije u komšijskom stanu. Zatim se, ispričali su, čuo i drugi pucanj.

 

Nesrećna žena je trčala kroz hodnik zgrade sa prostrijelnom ranom na grudima. Komšije i poznanici tvrde i da se par razveo pre nekoliko godina, ali da je on više puta zlostavljao suprugu zbog čega je intervenisala i policija.

- Razveli su se, ali je stan bio jedan kroz dva i on je imao jednu sobu u koju je dolazio. Ona je često pričala komšijama da strahuje od njega - ispričala je jedna komšinica.

 

Banjalučka policija obavila je uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca, ali nije iznosila detalje.

- Došlo je do upotrebe vatrenog oružja uslijed čega je jedno lice od zadobijenih povreda preminulo, a drugo lice je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsko klinički centar RS. Rad na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj je u toku - saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Ne propustite