SEVERINA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pjevačica posjetila plastičara, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Show
SEVERINA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pjevačica posjetila plastičara, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)
.

Severina Kojić (45) posjetila je plastičara koji joj je stavio filere u obraze. Radi se o hijaluronskim filerima, a to je kiselina koja je prirodna i postoji u organizmu, no s godinama se gubi.

Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu pa tretirano mjesto otiče čime se dobija volumen usana, ističu jagodice, “peglaju” bore brade i obraza. 

 

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

No fileri se razgrađuju u roku od šest mjeseci do godine dana pa je postupak potrebno ponavljati.

 Podsjećamo, Severina je stanjivala nos dva puta, povećavala je usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju...

"Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osveži usne", rekao je stručnjak za estetsku hirurgiju.

Ovako je pjevačica izgledala prije dvije i pol godine:

 

Remind yourself that it's ok not to be perfect. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

PROČITAJTE JOŠ:

ČISTA LJUBAV: Pogledajte kako Severina i Igor uživaju na odmoru

U braku Severine i Igora Kojića, čini se, cvjetaju ruže, a kao dokaz su iposljednje fotografije koje je pjevačica objavila na svom Instagramu.

 

Sunset... And my sunshine. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina) 

 

"Zalazak i moje sunce", napisala je Severina ispod romantičnih fotografija.

 

Severina ponovno plijeni pozornost: POZNATA PJEVAČICA U HALJINI KOJA KOŠTA PREKO 1.200 KM

Severinin je instagram profil u posljednje vrijeme prepun zanimljivih modnih kreacija, a to pokazuje i jednostavna ljetna haljina u kojoj je snimljena prije koncerta u Novoj Gradiški.

Pjevačica je naime odjenula Marc Jacobsovu kratku crnu haljinu otkrivenih ramena. Haljina je u potpunosti napravljena od svile i ukrašena bijelim tačkicama, i remenom.

seve

Na stranici modne marke Marc Jacobs za haljinu tvrde kako može biti i svečana i casual, a sve ovisi o izboru cipela. Kakve je cipele Severina nosila nismo sigurni, ali u ono u što jesmo je cijena navedenog komada odjeće. Ova koketna ljetna haljina košta paprenih 725,00 dolara, odnosno nešto više od 1.200 KM.

 

"Ponekad mi fali riječi", Severina emotivnom porukom čestitala svom mužu rođendan! Ovim je sve raznježila! (FOTO)  

Igor Kojić danas proslavlja 30. rođendan, a njegova draga je poželjela da mu javno čestita rođendan porukom koja je oduševila mnoge njene pratioce. Severina je iskoristila društvene mreže kako bi čestitala svom suprugu rođendan. 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on 


"Stalno, stalno ti želim govoriti koliko te volim, ponekad mi fali reči, ponekad nisu dovoljne... Ali kad me ovako pogledaš u oči, ti znaš šta osećam za tebe... Sretan rođendan, srećo moja. Volim teeeeeeee!", napisala je Seve u opisu slike na kojoj je pozirala sa svojim mužem.
 

seve1

 

KONAČNO ZAVRŠENO: Donijeta nova odluka oko podjele starateljstva nad malenim Aleksandrom

Pjevačica Severina Kojić posljednjih nedjelja, ogorčena privremenom odlukom suda da njen sin  provodi pola godine sa ocem, svim sredstvima se borila kako bi se ova situacjia promijenila.

Severina koja je brinula prethodnih godina o sinu Aleksandru, a sve više vremena provodila u večitim borbama za starateljstvo sa bivšim partnerom Milanom Popovićem,  teško je podnijela odluku suda koja je nedavno doneta, a prema kojoj  oni ravnopravno brinu o svom nasljedniku.

 Pjevačica je po prvi put emotivno govorila kroz šta je sve prošla od kada je postala majka, kako neće dopustiti da joj oduzmu Aleksandra kao i da je zbog stresa izgubila nerođeno dijete.

Na društvenim mrežama pokrenuta je akcija podrške hrvatskoj pjevačici pod nazivom I ja sam majka, gdje su brojne zvijezdi z regiona podržale pjevačicu u njenoj borbi.

 Severina u prethodnom  periodu nije imala nastupe, povukla se sa društvenih mreža  i patila u svom domu.

Ipak, ubrzo su stigle lijepe vijesti. Splitski sud donio je novu odluku koja je Severini izmamila osmijeh na lice.

Ukinuta je privremena mjera kojom je određeno da petogodišnji Aleksandar  treba provoditi podjednako vremena sa Severinom i s ocem Milanom Popovićem.
 
 Odluka je to Županijskog suda u Splitu kojom je prihvaćena žalba Severine Kojić, a  predmet je vraćen Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu na daljnje razmatranje.
 
Kada sam išla pješke u srednju muzičku školu Josip Hatze, nju sam sretala svaki dan. Ona je bila moja prijateljica, saveznica, ona se zove Boginja Pravde. Hvala ti moja ljubavi, hvala svima na molitvama - poručila je Severina nakon ove nove odluke 

Ne propustite