POČASTILE SE KOMPLIMENTIMA: Rat pjevačica je izgleda stao, a evo šta o Jeleni kaže Mira Škorić!

Show
POČASTILE SE KOMPLIMENTIMA: Rat pjevačica je izgleda stao, a evo šta o Jeleni kaže Mira Škorić!
.

Jelena Karleuša i Mira Škorić u prošlosti su se žestoko “častile” uvredama i prozivkama po medijima, ali su se izgleda pomirile. I ne samo to. Sada se toliko hvale da su i sami novinari koji su ih intervjuisali bili iznenađeni.

JK je govorila o Mirinom učešću u šou programu Tvoje lice zvuči poznato:

“Njoj fali malo ambicije, ali sigurna sam da je ovo njen kambek”.

Mira je odgovorila Jeleni na pohvale:

Karleuša? Naravno da je volim. Ona je zvjezdetina, ali zvjezdetina. Najveća zvjezdetina na Balkanu”, rekla je Mira za emisiju Exkluziv.

Jelenin i Mirin rat dostigao je vrhunac 2010. godine kada je JK pisala kolumnu za jedan dnevni list u kojoj je o koleginici pisala u prilično negativnom kontekstu.

Mira joj, naravno, nije ostala dužna pa joj je napisala otvoreno pismo na Fejsbuku o kom se danima pričalo.

Ali sada je to sve izgleda prošlost.

Kontroverzna JK zahvalila se Miri na pohvalama i prokomentarisala sledeće:

Mira je jedan veliki pjevač! Ona je godinama bila u sjenci, a ja se nadam da će joj emisija ‘Tvoje lice zvuči poznato’ pomoći da se na velika vrata vrati na scenu i konačno zauzme mesto koje joj pripada. Smatram da, za razliku od nekih koji bez pokrića zauzimaju estradni prostor, jedan pjevač kao što je Mira mora da ima svoju poziciju”, rekla je Karleuša i dodala:

Ona je uvijek bila manje ambiciozna, stalno je bila u senci nekih svojih ‘drugarica’, sad se te sjenke oslobodila i konačno ćemo videti Miru u punom sjaju”, zaključila je Jelena.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ ISPRIČAO NOVE PORODIČNE TAJNE: Supruga me ostavila zbog ove zvezde Granda!

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović nedavno je za srbijanske medije ispričao tajne vezane za majku koja ga je napustila, a sada je otkrio kako ga je supruga napustila kada je čula da je vara sa zvezdom „Granda“ Aleksandrom Bursać.

 - Čim sam izašao iz zatvora 2010. pojavio se članak u novinama kako imaju pouzdane informacije da se viđam sa Aleksandrom Bursać. A ja baš tih dana u svojoj kući pred ženom pominjao tu djevojku. Rekao sam joj da mi se sviđa kako pjeva, pratio sam je kroz „Zvezde Granda“. Poslije dvije-tri nedelje izlazi taj članak. Onda su počeli svi redom da me zovu da me pitaju za to, ja lijepo kažem:“Ne poznajem tu djevojku, nemam ništa s njom“, ali ne vrijedi. Mojoj ženi su svi počeli da pune glavu kako je ja varam i tako smo došli do razvoda - priča Snežanin sin za "Kurir.rs".

Marko tvrdi da do njegovog susreta sa uzdanicom „Granda“ nikad nije došlo, ali da su se jednom čuli.

- Čuli smo se, ali to je bilo kad sam se već razveo od žene. Sjedio sam sa Dragim Domićem, a pošto je on dobar sa Aleksandrom, rekao sam mu da je pozove. Ćaskali smo o tome što su nas mediji povezivali. Možda se njoj sad neće svidjeti što sam sve ovo ispričao, ali morao sam - završava Gvozdenović, koji iz braka sa Ðurđom ima sina Miloša i ćerku Lanu.

 

Sin Snežane Đurišić se otvorio i OTKRIO NJENU NAJVEĆU TAJNU

Marko Gvozdenović, i pored toga što ga je majka Snežana Đurišić izbacila iz kuće i s njim prekinula svaki kontakt, zabrinut je za njeno zdravlje jer je, kako kaže, već imala dva infarkta.

U ispovijesti za Kurir, nasljednik folk pjevačice detaljno je pričao o njihovom odnosu, koji je narušen već godinama, a kulminiralo je kada mu je ona zabranila da se vrati u porodični dom. I pored toga što je ogorčen i ljut na Snežanu, Marko je ipak uplašen kako će se ova situacija odraziti na njeno zdravlje.

Znam da njoj nije svejedno zbog svega ovog što se dešava. Neće da me pozove, jer želi da istraje u svojoj namjeri, a siguran sam da puca u sebi. Odlično je poznajem, ne mora ništa da mi kaže, mi se pogledom razumijemo. Malo me plaši njeno zdravlje, ali se nadam da će sve biti u redu. Prije desetak godina, kada je bila na turneji u inostranstvu, doživjela je manji infarkt, koji na sreću nije ostavio posljedice. Poslije toga je imala još jedan, ovdje u Srbiji. On je bio jači od prvog, ali se izvukla - rekao je Gvozdenović za srpski Kurir.

Đurišićka godinama izbjegava da govori o svojoj privatnosti, pa je to razlog zbog kog krije da je imala zdravstvene probleme.

Ne bi ona nikad o tome pričala, nema šanse. Nije takva osoba. Što se toga tiče, ne mogu ništa loše da kažem za Snežanu. Ona je najbolja pjevačica na estradi, ima najviše posla i mislim da je ovaj period njen najbolji dio karijere..Pretpostavljam da je ta popularnost uticala na to da se ona promijeni i prema meni, jednostavno, preokupirana je poslom i ne želi da se opterećuje drugim problemima. Snežani je važnije da se priča o njenoj karijeri nego o privatnim stvarima - ističe pjevačicin sin koji trenutno živi kod kuma jer je ostao bez krova nad glavom.

Osim svađa i nesuglasica koje između Snežane i njenog sina traju već duže vrijeme, Marko kaže da je bio i jedan lijep period, koji nije dugo potrajao.

Kad je tata umro, ona me je zamolila da je pratim na nastupima. Bilo joj je teško da ide sama. Pristao sam, i to je bio lijep period. Stalno smo bili zajedno, nijednom se nismo posvađali. Prvi put smo imali priliku da toliko budemo jedno pored drugog, jer je ona stalno radila, nekad se dešavalo da je ne vidim po dva mjeseca. Ali to je kratko potrajalo. Priznajem da sam ja kriv za to, počeo sam da pijem i sve je otišlo dođavola - rekao je Gvozdenović.

 

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPUTIO DRAMATIČAN APEL: Spavam na ulici, mama me se odrekla, živim u parku

Kada me policija uhvatila, pozvao sam je da mi pomogne, a ona mi kaže: „Ti ovdje nemaš kuću, nisi poželjan.“ Noć sam proveo na klupi, ispričao je Marko Gvozdenović

Snežana Đurišić se odrekla sina Marka Gvozdenovića, koji mjesec dana živi kod drugarice, a povremeno prespava i u parku jer pjevačica neće da ga primi u kuću.

Njihovi porodični problemi počeli su kad je on izazvao udes u kojem je poginula djevojka, zbog čega je završio u zatvoru. Nakon toga Marko se odao alkoholu, razveo se, a onda su krenule svađe i teške riječi koje je upućivao majci.

Sve sam joj sasuo u lice

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvijek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vrijeme pio i pristao sam na takozvano liječenje - rekao je Snežanin sin za Skandal i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013, kad je preminuo njegov otac Slobodan:

- Tada je uslijedila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sjedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao. Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umio sam i da je izvrijeđam.

Ne javlja se

Neko vrijeme živeo je u Americi, ali se nije snašao.

- Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: „Ti ovdje nemaš kuću, nemaš gdje da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao“. Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku. Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mjesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, poslije Zvezdine utakmice, nisam htio da se vraćam u tu kuću, pa sam presjedio na klupi u parku u polusjedećem položaju - završio je ispovijest Snežanin sin.

(Kurir.rs)

Ne propustite