Bali-beg objavio novu fotografiju i prikupio milion lajkova za 24 sata

Show
Bali-beg objavio novu fotografiju i prikupio milion lajkova za 24 sata
.

Omiljeni glumac u Turskoj, ali i u BiH Burak Özçivit rastužio je svoje obožavateljice kada se ovo ljeto oženio.

Glumac redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. 

Tako je u roku od 24 sata, jedna njegova fotografija prikupila gotovo milion lajkova i brojne pozitivne komentare i pohvale na račun njegovog novog looka.

Populaeni turski glumac, koji je publiku na Balkanu osvojio ulogom Bali -bega u "Sulejmanu Veličanstvenom" ovo ljeto se oženio  kolegicom Fahriye Evcen.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

 

 

PROČITAJTE JOŠ: 

 

GLAVNA TEMA MEDIJA: Žena Bali Bega nosila identičnu venčanicu kao njena koleginica godinu dana ranije 

Na vjenčanju godine između Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen bilo je nemoguće ne primjetiti sličnost Fahrijine vjenčanice i one koju je nosila Neslihan na svom vjenčanju sa Kadirom Dogulom prošle godine.

bali2
To je bio događaj koji je zasjenio sve ostalo i sve novine su komentarisale identičnost vjenčanica ove dvije glumice.

bali4


Čak su i frizure mladih i odijela mladoženja bila skoro ista. Da li je u pitanju slučajnost ili kopiraje ideja, procijenite sami.

 

SUPRUGA BALI BEGA DANAS JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH GLUMICA: Prije devet godina izgledala je DOSTA DRUGAČIJE! (FOTO)

 

Zanosna je bila prije nekoliko dana na svom vjenčanju. 

No, prije devet godina prelijepa glumica Fahrije  Evsen izgledala je drugačije, dosta drugačije. 

Upoznali smo je u seriji "Kad lišće pada" koja se u Turskoj snimala od 2006. do 2010. 

Fahrije je bila Nedžla, jedna od kćerki Ali Rize kojeg je igrao Halil Ergun. Dok je igrala u toj seriji, imala je samo 20 godina.

Lijepa je bila u hit turskoj sapunici, ali da se promijenila, svakako jeste. Glumica je sazrela, a vrijeme je njenu ljepotu samo pojačalo.

Zbog glume prekinula je studij sociologije. Nakon te odluke postala je jedna od najpopularnijih glumica u Turskoj.

Ali je u međuvremenu diplomirala na Univerzitetu u Dizeldorfu.

Tečno govori njemački, turski, engleski i španski jezik.

 

Ovako izgleda glumica koju je Bali Beg ostavio da bi mogao biti sadašnjom suprugom

 

Veliko razočaranje kod većine žena nastalo je vjerovatno u onom trenutku kada je popularni turski glumac bio najsrećniji. Prije nekoliko dana Burak Ozdživit vjenčao se sa koleginicom Fahrije Evdžen, ali njihova ljubav nije počela kao što mnogi misle.

Prije nje popularni zavodnik bio je u dugogodišnjoj vezi sa, takođe poznatom glumicom Džejlan Čapa. Odlučio je stavi tačku na vezu sa njom i to zbog nekontrolisane ljubmore. Nakon toga je započeo romansu sa sadašnjom suprugom.


Njih dvoje spojila je zapravo serija "Dnevnik ljubavi" a toliko su se zavoljeli da su ljubav nekoliko mjeseci i krili od javnosti. Burak je na neki način morao da okonča prethodnu vezu kako bi sa Fahrije ušao u novu.

Iako su mnogi očekivali da će javnost osuditi Buraka zbog ovakvog gesta, loših reakcija nije ni bilo. Njih Fahrije i Burak su naišli na veliku podršku tamošnje publike i znalo se da će se kroz određeno vrijeme jedno drugom zakleti na vječnu ljubav. 

 

Oženio se Bali beg: Najljepši detalji sa raskošnog i romantičnog vjenčanja! 

 

Romantična ceremonija i prelepa cvjetna dekoracija mami oduševljenje na Internetu, ali ono što najviše privlači pažnju jesu mladenci.
  
Najljepši turski glumac Burak Ozčivit, poznatiji kao Bali-beg i glumica i manekenka Fahrije Evdžen jenčali su se 29. jula 2017. godine, piše Lepa & srećna.

Romantična ceremonija i prelepa cvetna dekoracija mami oduševljenje na Internetu, ali ono što najviše privlači pažnju jesu mladenci.


Fahrije je u raskošnoj vjenčanici izgledala poput princeze iz bajke, dok je markantan Bali-beg u elegantnom odijelu još jednom opravdao titulu najšarmantnijeg turskog glumca.

Ono što je posebno oduševilo i osvojilo srce dama na Internetu jesu neobične mladine papuče sa krznom na kojima su napisani inicijali mladenaca.


Pogledajte video prilog i prve slike sa čarobnog vjenčanja!

 

 

 

Ne propustite