GODINE SU SAMO BROJ: Bivši muž Snežane Savić u 76. godini POSTAO OTAC

Show
GODINE SU SAMO BROJ: Bivši muž Snežane Savić u 76. godini POSTAO OTAC
.

Glumica i pjevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima kćerku Anitu.

Oni su se nakon dugo godina zajedničkog braka razveli i svako je krenuo svojim putem.

snezana-savic-novo4-1024x683

Lazić je već 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj, i sa njom u 76. godini dobio blizance kćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se vjenčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog i svima poznatog legendarnog glumca Velimira – Bate Živojinovića. Godine 2003. uslijedilo je i crkveno vjenčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek prije nekoliko godina pošlo za rukom.

xqnktkqturbxy8ynmq3nzezntzizgexmwyxm2zkyzjmztjmmtdkotzkos5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

 

PROČITAJTE JOŠ:

NJENE RIJEČI NATJERAT ĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Snežana Savić otkrila zašto nije imala više djece!

Uloge koje su Snežani Savić donijele najveću popularnost i slavu odigrala je u „Boljem životu” i „Srećnim ljudima”.

Značajan trag ostavila je i u muzici domaćeg prostora, gdje najviše pamtimo "Tri poljupca” i "Topolska 18”.
 
Uloga Koštane, koju mnogi priželjkuju u svojoj karijeri, takođe je bila njena. Ova istinska dama i danas je aktivna na pozorišnim daskama, uživa,u intervju za Kurir.rs govorila je o  umjetnosti i vremenu koje provodi sa svojom porodicom.

Na pitanje koje je tajna njenog besprijekornog izgleda, te da ima neke svakodnevne ritauale i da li je pristalica estetske hirurgije, Snežana je odgovorila: 
 
- Kad odem na Vlasinu i vratim se s jezera, vratim se deset godina mlađa. To su neki moji rituali, a estetska hirurgija mi se čini uzaludnom, jer je proces koji morate ponavljati, ponovo i ponovo, i to mi izgleda kao Sizifov posao.

Govorila je i svojoj djeci, te je na pitanje da li joj žao što Aniti nije podarila brata ili sestru, odgovorila: 

 - Jeste. Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od njenog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno, a sada da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla. Vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put.

Snežana je jednom prilikom izjavila da ne vjeruje u doživotnu i bezuslovnu ljubav, osim kada je o djeci i profesiji riječ, evo zbog čega: 

 - Zato što mislim da je ljubav potreba i iluzija te da ne može večno da traje. U ljudskom smislu možda može, tu mislim na poštovanje između dve osobe, ali u smislu zaljubljenosti, ustreptalosti, fascinacije ljudskim bićem i čarolije koja se dešava, eh, ta ljubav ima rok trajanja.

 Za sebe kaže da je sretna žena: 

- Hulila bih na Boga kada bih rekla da nisam srećna. Sreća je valjda kad smo zdravi i kada smo svi na okupu. Sitnice su sreća, čine je trenuci, a ako sagledam sve što sam prošla, nemam razloga da ne budem srećna. Najveća sreća su deca i posao koji radiš.

 

(Kurir.rs)

Glumica za kojom je uzdisala cijela bivša Jugoslavija: Griješila sam i puno sam platila (VIDEO)

Glumica Snežana Savić našla se u ulozi manekenke tokom Beogradske nedjelje mode, kada je ponijela kreaciju na humanitarnoj reviji posvećenoj ženama.

- Ja sam večeras odglumila manekenku i čini mi se da je to bilo dobro. Nije to ništa problematično i teško.

- Svima nama koji smo na sceni toliko godina potrebno je da imamo zadatak i da ga ispunimo. Ne postoji lik koji ja ne bih mogla da donesem, da to bude sugestivno i da publika poveruje u to što glumim. Ništa mi nije teško. Privatno mi takođe ništa nije teško, osoba sam koja voli da se oblikuje u razne Snežane. Sve sam to pomalo ja. Volim da sam opuštena, ali retko sam opuštena u javnosti. Uglavnom sam opuštena kod kuće i sa svojim bližnjima koji me dobro poznaju. A oni koji me malo poznaju, to im je čudno jer dosta delujem suzdržano, ozbiljno i hladno. Ja sam sve drugo samo ne hladna. Veoma sam emotivna - kaže nam Snežana prenosi Blic.

O tome koliko je u životu griješila, kaže:

- Jesam, kako nisam?! Pa, svaki čovek ih čini. Ali, mudrost je u tome da se prihvati starenje kao prirodan proces, da se živi s tim. To nije prijatno, pogotovu lepoj ženi, da vidi kako lepota dobija druge obrise, da dobija bore i da joj se lice opusti. Ali, nema lepše pegle od ljubavi, ispunjenosti, sreće i kiseonika. Ja odem na Vlasinsko jezero, šetam i vratim se u Beograd a svi mi kažu: „Ti si radila nešto“! Ne, kiseonik, lice se digne od kiseonika i izgleda fantastično. To je sve.

 

 

 

Ne propustite