MJEŠTANI UPOZORAVALI NA OPASNOST: Nakon nesreće u kojoj je TEŠKO POVRIJEĐEN DJEČAK vlasti obećale rješavanje problema!

Bosna i Hercegovina
MJEŠTANI UPOZORAVALI NA OPASNOST: Nakon nesreće u kojoj je TEŠKO POVRIJEĐEN DJEČAK vlasti obećale rješavanje problema!
.

Povrijeđeni dječak smješten je na odjeljenje za hirurgiju. Tamo je priključen na aparate, i dalje je životno ugrožen. Doktori kažu da su prognoze o njegovom daljem stanju neizvjesne. Još su nepoznate i okolnosti u kojima je dječak povrijeđen. Pretpostavlja se da je vozač “kombija” G. Šurlan prebrzo vozio i udario ga kombijem. O nesreći u Motikama, tužilaštvo i danas bez detalja, piše ATV.

 

Nesreća se dogodila na improvizovanom autobuskom stajalištu u Motikama. Mještani su upozoravali da je mjesto na kojem staje autobus opasno jer je tu put širok svega pet metara. Gradske vlasti, ipak, ne priznaju da je neprilagođen put uzrok nesreće, ali obećavaju da će konačno riješiti problem, bar kada je riječ o spornom stajalištu.

- Takve stvari se ne smiju dešavati. Mi ćemo, ako ništa, već naredne godine ne čekajući modernizaciju cijelog puta, pristupiti izgradnji ugibališta na ovakvoj trasi kakva jeste - rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj Grada Banjaluka.

Sandić priznaje da je taj problem trebalo davno riješiti, ali za sanaciju puta, kaže, još nema para. Obećava da će se naselja Motike, Šargovac i Priječani prvi naći na listi i za novi put i za stajališta.

Ne propustite