9 stvari koje žena nikada ne bi trebala raditi zbog muškarca

Praktična žena
9 stvari koje žena nikada ne bi trebala raditi zbog muškarca
.

Kada vas netko iskreno voli, prihvatit će vas takvima kakvi jeste i neće vas pokušavati mijenjati ili tražiti od vas da napravite nešto što zna da ne želite. Ipak, mnoge žene, ali i muškarci, pokušavaju se prilagoditi partneru pa se odriču stvari koje su im u životu važne. 

Jednu stvar trebate imati na umu - koliko god se vi pokušali mijenjati zbog partnera i prilagođavati mu se, ako veza nije iskrena i kvalitetna, od nje neće biti ništa - ili ćete se u nekom trenutku života razići ili ćete u takvom odnosi biti nesretni, a osjećaj praznine u vama postajat će sve veći. Za uspjeh svake veze nužan je kompromis.

Ovih 9 stvari žena nikada ne bi trebala raditi zbog muškarca:

1. Odreći se prijatelja i obitelji

Ako to traži od vas ili suptilno vas usmjerava da se što manje družite s prijateljima i obitelji, tada je najbolje da mu okrenete leđa i krenete novim putem u životu. To što ste u ljubavnoj vezi ne znači da ste povezani pupčanom vrpcom s partnerom - imali ste život i prije njega, a imat ćete ga i nakon. Pravi prijatelji i dobra obitelj će uvijek biti uz vas, i u dobru i u zlu. 

2. Ostaviti svojeg psa

Ako je partner alergičan, postoje lijekovi za to. Ne možete samo tako ostaviti životinju koja je uz vas bila sve vrijeme i vi je neizmjerno volite - i kućni ljubimci su dio obitelji. Partner kojem je iskreno stalo do vas, neće ni tražiti da izbacite psa ili mačku iz kuće zbog njega.

3. Izgladnjivati se

Odricati se hrane i ekstremno vježbati samo zato što partner smatra da ćete njemu tako bolje izgledati, nije nešto što si trebate dopustiti. Ako vas ne voli takvu kakva jeste, ne voli vas uopće - barem ne na zdrav način.

4. Imati djecu

Postati roditelj je najljepša stvar na svijetu, ali ne za svakoga i ne u bilo kojem trenutku života. Nije dobro pristati imati djecu samo da se udovolji partneru, to ne može dobro završiti.

5. Odijevati ono što on želi

Ponovo, ako vas voli, voljet će i vaš stil odijevanja. Nemojte dopustiti partneru da vas mijenja na način da vam određuje kakvu odjeću i obuću ćete nositi, kakvu frizuru i boju kose imati itd.

6. Tetovirati se T

To je nešto što sami morate željeti. Ako vas partner nagovara na to, posebno da tetovirate njegov lik ili ime, dobro razmislite o tome - kada stavite tetovažu, teško ju je ukloniti.

7. Dopustiti da sve kontrolira

Odnos partnera u zdravoj vezi je jednak, nitko nije važniji od drugoga. Zato, ne dopuštajte partneru da kontrolira sve što radite. U zdravoj vezi partneri znaju koliko je važno da svatko ima prostora za sebe, da ponekad rade ono što ih veseli, da sami odlučuju...

8. Sve plaćati

Jedno je biti ljubavni partner, a sasvim drugo nečiji sponzor. Ne dopustite da trošak svakog izlaska, putovanja, kupovine itd. bude samo na vama. Bez obzira i ako nema puno novca, pravi muškarac kojemu je iskreno stalo do vas - to nikada neće dopustiti.

9. Praviti se manje sposobnom

Nemojte se ponašati kao da ste manje inteligentni nego što jeste ili nesposobniji samo zato da bi se vaš partner osjećao dobro. Ako ne može prihvatiti to što pokraj sebe ima sposobnu i pametnu ženu, i biti ponosan na to, tada se baš i ne može nazvati pravim muškarcem.

 

Ne propustite