ISTRAGA TRAGEDIJE: Ne može se sa sigurnošću reći je li majka povela sebe i djecu u stravičnu smrt POSTOJI I DRUGA MOGUĆNOST!

Region
ISTRAGA TRAGEDIJE: Ne može se sa sigurnošću reći je li majka povela sebe i djecu u stravičnu smrt POSTOJI I DRUGA MOGUĆNOST!
.

Po nalogu i u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku, policija provodi daljnje radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja u šumi u mjestu Husain nedaleko od Kutine, koji je zavio moslavački kraj u crno.

 

Po nalogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika tijela pronađena u automobilu prevezena su na prosekturu Opće bolnice Sisak radi obdukcije i identifikacije. Tek će se tada sa sigurnošću moći reći je li riječ o 29-godišnjoj Marini Š. i njezino dvoje djece, sinu od godinu i pol i kćeri od pet godina, čiji nestanak je u ponedjeljak navečer policiji prijavio njezin teško bolesni suprug.

Kako doznaje Jutarnji list, odmah je pokrenuta potraga širokih razmjera, rođaci i prijatelji automobilima su pretraživali cijeli kraj tražeći majku i dvoje djece koja je otišla u nepoznato u svijetloplavom Chevroletu.

U utorak oko 9 sati potraga je okončana. Prizor izgorenog automobila uz put u šumi nadomak Husaina, u kojem su pronađena tri karbonizirana tijela, šokirao je sve i zavio cijeli kraj u crno. Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih vještačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći je li ovdje riječ o saobraćajoj nesreći u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozačice i njene djece, kao ni to je li ona sama povela sebe i svoju djecu u stravičnu smrt.

 

PROČITAJTE I:

NOVI DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE: Majka (29) odvela dječicu, pustila plin u autu, zapalila sve i odvela ih u smrt

 

Jutros oko 9 sati, u šumi kod mjesta Husain nedaleko od Kutine, pronađeno je izgorjelo vozilo s tri karbonizirana tijela. Ispostavilo se da se radi o truplima mlade 29-godišnje majke M.Š. i njezino dvoje djece, curice stare pet i dečkića starog godinu i pol dana.

 

Sumnja se kako je majka počinila samoubojstvo i sa sobom u smrt odvela i djecu. Njezin je nestanak prijavljen jučer, dok je jutros jedan od mještanina nabasao na automobil s tri izgorjela tijela.

Nestanak M.Š. i njezino dvoje djece prijavio je djed kojemu se ona nije javljala na telefon pa je pomislio da je doživjela prometnu nesreću.

 

Kako doznaje hrvatski 24sata, Marina koja je radila u računovodstvu tvrtke koja je u najmu u kutinskom hotelu, u ponedjeljak oko 15 sati otišla je s posla vedra i dobro raspoložena. Na poslu je ostavila kuvertu adresiranu ‘Za Darija’, ispričao je svekar. Nakon što je otišla s posla posjetila je svekrvu i pokupila djecu. Posjela ih je u sjedalice njihova malog svijetloplavog Chevroleta i otišla.

 

Nikad se nije događalo da se nije javljala

Sin je bio kod kuće i čekao da se vrati, no nije dolazila. Zvali smo je na mobitel, no nije se javljala. Zvonilo je kao da je mobitel isključen ili nema signala. Nikad se prije nije dogodilo da se nije javljala, pa smo se zabrinuli’, ispričao je svekar.

Sjeli smo u aute i krenuli. Svuda smo ih tražili, po Pakracu, Sisku, bojali smo se da im se nije nešto dogodilo, da nije izletjela s ceste ili nešto kad se ne javlja. Čak smo prošli i ovom cestom’, rekao je Marinin suprug Dario.

 

Horor za forenzičare

Istražitelje je, kako doznaje 24sata, na mjestu tragedije dočekao pravi horor. Tijela su bila potpuno neprepoznatljiva, dok je od automobila ostala tek šasija. U automobilu su, osim tijela, forenzičari pronašli i plinsku bocu. Pretpostavlja se da je Marina pustila plin, a zatim nakon što je on ispunio vozilo, zapalila zapaljivu smjesu.

 

Nagađa se da je mladu majku pogodila suprugova bolest.

Moj je sin teško bolestan. Ima tumor na mozgu i sad je prošao drugu operaciju te uzima terapiju. Njih su dvoje bili jako vezani i ona ga je silno voljela. Je li to bio motiv, stvarno ne znam ‘, rekao je svekar te dodao da se supružnici nisu svađali te nisu imali bračnih problema.

 

Marina se o djeci, kaže, dobro brinula.

‘Nikad im ništa nije nedostajalo, silno je voljela svoju djecu i obitelj’, kazao je uplakani svekar.

Marinin suprug otišao je s policijom kući popiti lijek te ostao tamo čekati službene informacije. Marininoj je majci pozlilo te je završila na Hitnoj.

 

 

NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Majka koja je izgorjela s djecom ostavila je oproštajno pismo

Nedaleko od Kutine, u mjestu Husain, jutros je u šumi pronađen automobil u kojemu su tri spaljena tijela.

 

Radi se o 29-godišnjoj M.Š. i njeno dvoje male djece, djevojčici od pet godina i dječaku od godinu i pol. Auto su jutros pronašli šumari koji su pozvali policiju.

 

Tri naloga za obdukciju

Zamjenica državne tužiteljice u Kutini dala je izjavu za medije: Pronađena su tri mrtva tijela i Županijsko državno tužilaštvo provodi dokaznu radnju uviđaja. Izdana su tri naloga za obdukciju, kako bi se otkrile sve okolnosti stradanja", rekla je.

 

Rekla je kako nije u mogućnosti potvrditi identitete stradalih

Hrvatski index je pričao sa svekrom žene koji je u šoku. Rekao im je da je njegov sin teško bolestan, dvaput je već bio na opraciji tumora na mozgu. Sin se sad nalazi u MUP-u.

Riječ je o obitelji koja ima svoj obrt, nisu bili siromašni. Kako index saznaje od nekoliko susjeda, riječ je bila o situiranoj obitelji. Svekar misli da je možda došlo do sloma zbog muževe bolesti. Ona je, ispričao je, sinoć došla kod svekrve po djecu. Inače, svekar i svekrva su razvedeni, a 29-godišnja M.Š. je radila u hotelu. Nakon što je odvela djecu od svekrve, nije došla kući.

Kako saznaju, ostavila je kuvertu u kojoj je bilo 300 eura i 400 kuna.

 

 

Ne propustite