ZORAN MARJANOVIĆ OBOLIO OD ŠIZOFRENIJE?! Ovaj je ili kriv pa pokušava da manipuliše medijima i policijom, ili je - POTPUNO LUD!

Region
ZORAN MARJANOVIĆ OBOLIO OD ŠIZOFRENIJE?! Ovaj je ili kriv pa pokušava da manipuliše medijima i policijom, ili je - POTPUNO LUD!
.

Zoran Marjanović (40), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), ili je zaista kriv za ovaj zločin pa već godinu i po dana preko medija besramno pokušava da manipuliše javnošću, ili je potpuno lud pa više i ne zna šta priča i kako koga laže!

 

Prije 15. septembra ove godine, kada je uhapšen, na sva usta je hvalio policajce koji istražuju Jelenino ubistvo, govoreći kako se uzda u njih i da jedva čeka da vidi ženinog ubicu u zatvoru! Međutim, čim je uhapšen, odjednom je promijenio 'ploču' i počeo da priča kako je Jelena imala švalera, a da je on žrtva političke namještaljke!?!

U namjeri da se u javnosti prikaže kao ucviljeni udovac, Zoran je koristio svaku priliku da se oglasi u medijima i na društvenim mrežama! Očigledno u pokušaju da manipuliše i policijom, sredinom maja je na Fejsbuku objavio "potresnu" poruku podrške:

 

"Pozdrav svima koji ste u podršci do istine i pravde za moju Jelenu. U ovom mučnom čekanju do rasvjetljavanja gnusnog zločina, u kome je stradala moja supruga i majka mog djeteta od ruke još uvijek nepoznatog počinioca za javnost, morate biti svjesni da nasumična istraga, konstruisana iz glava žutih stranica koje su bile usmjerene isključivo na tiraže, nema veze s pravom policijskom istragom koja ima prave, realne, opipljive rezultate. I nemojte, molim vas, nijednog trenutka posumnjati u rad policije. Govorim vam jer sam upućen donekle u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati. Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima Trećeg odjeljenja..."

 

Međutim, od 15. septembra uvečer, kad je Zoran uhapšen, i on i njegov otac Vladimir potpuno mijenjaju ploču! Jelenin svekar Vladimir je iste večeri najstrašnije izvrijeđao Jelenu, optužujući je da je imala moćnog švalera, tajkuna, koji ju je i ubio! Zoran, kako je otkrio Informer, gotovo identične priče 'prodaje' cimerima u pritvoru u CZ-u, pravdajući se da je on žrtva političkog progona i da mu ubistvo smješta Jelenin moćni švaler!?!

 

- Nisam ja ubio Jelenu, nisam bio na mjestu zločina. Sve, ali apsolutno sve što je plasirano o meni u javnosti od njenog ubistva je apsolutna laž. Ubica je vrlo važna ličnost, s jakim vezama u državi i zbog njene zaštite stradamo i ja i cijela moja porodica - ubjeđivao je Marjanović svoje cimere i advokate.

 

Policija je, inače, od samog početka istrage sumnjala da su u Jelenino ubistvo umiješani Zoran i njegovi roditelji i brat.

I dok je Zoran u javnosti glumio kako je upućen u istragu i da vjeruje policajcima, policija je skupljala dokaze s kojima bi ga mogli izvesti pred sud, što je rezultiralo hapšenjem 15. septembra, piše Informer.

 

 

ZORAN MARJANOVIĆ U PANICI: Vaspitačica male Jane ZNA NEŠTO ŠTO BI MOGLO DA GA ZAKOPA!

Saslušanje svjedoka za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović će početi 16. otobra u Višem tužilaštvu u Beogradu.

 

Kako saznaju srbijanski mediji, među prvima će biti saslušana vaspitačica Jelenine kćerke Jane, Lenka Đ., koja je posjednja, ne računajući članove porodice Zorana Marjanovića, vidjela pjevačicu živu.

Lenka Đ. je provodila puno vremena s malom Janom, pa bi i na osnovu djetetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića.

Kako mediji pišu Jelena je dan prije zločina 1. aprila 2016. otišla po kćerku u vrtić i tad se videla sa vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslkednja vidjela. 

Zoran Marjanović insistira na tome da prisustvuje saslušanjima svjedoka, na šta ima pravo. On vjeruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide. Osim Lenke Đ. sljedećeg biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pjevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović.
 
Sve što znaju o bračnom paru i smrti pevačice Granda otkriće i djevojka Jeleninog devera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J. Posle svjedoka tužilaštva, svjedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović, piše espreso.rs. 

 

Ne propustite