Imate ljubavnih problema? Uz ovih par trikova svaki muškarac će biti vaš

Ljubav
Imate ljubavnih problema? Uz ovih par trikova svaki muškarac će biti vaš
.

Naravno, možete fizički prići muškarcu, ponuditi ga pićem ili odvući u krevet, što će zaokupiti njegove misli, sve do rastanka. Međutim, ako mu se želite uvući u podsvijest i natjerati ga da stalno misli na vas, ipak trebate uložiti malo truda. Ali, ako niste kompatibilni, ne postoji nijedna tehnika kojom možete natjerati nekoga da se u vas zaljubi.

1. Pokažite interes.
Naravno, nećete biti zanimljivi svima, ali postoji način da poboljšate šanse. Ako želite biti dobar sugovornik, postanite dobar slušatelj. Nemojte biti glasni i napadni, to odbija ljude. Budite znatiželjni i slušajte što sugovornik priča. Komentirajte izrečeno, no ne upadajte u riječ. Također nemojte postavljati previše pitanja jer bi to moglo uplašiti sugovornika. Postavljajte pitanja o njegovim interesima, osjećajima i željama. To ne znači da morate žrtvovati svoje interese. Upravo suprotno! Na ovaj način možete zaista pronaći zajedničke interese.

2. Zadržite ga.
On vas sluša, odgovara na pitanja i dijeli osobne informacije. Vjeruje vam i osjeća se ugodno u vašem društvu. To je odlično! Sada možete prijeći na sljedeći korak. Povezivanje je lako ako već imate njegovu pozornost. Ovo je faza u kojoj možete postavljati direktna pitanja i otvoreno izreći svoje želje.

3. Slijedite ga.
Pri tome ne mislimo da postanete uhoda, nego slijedite tok njegovih misli i želja. Propitkuje li vaše želje? Postaje li razgovor intimniji? Ako je odgovor da, sada mu jasno možete dati do znanja da ga želite. U ovim trenucima ga čak možete i pokušati poljubiti. Osjetit ćete je li ovo pravi trenutak za to. Slijedite njegove želje ali i vlastiti instinkt.

4. Postanite dio igre asocijacije
Kao i u marketingu, postanite prva osoba na koju pomisli kada netko spomene ljubav ili seks. Ovisno o području interesa. To postižete povremenim javljanjem na društvenim mrežama, slanjem sms poruka, pozivom na piće i tako dalje. Naglasak je na povremenom! Nikako ne biste htjeli pretjerati i izazvati kontraefekt. Učinite kako vam savjest i srce govore.

Ne propustite