OVO JE KRAJ: Raspada se ŽIRI Zvezda Granda, poslije ovih Lukasovih riječi potpuni KOLAPS!

Show
OVO JE KRAJ: Raspada se ŽIRI Zvezda Granda,  poslije ovih Lukasovih riječi potpuni KOLAPS!
.

Folk pjevač Aca Lukas poručuje da će od "United grupe" većinskog vlasnika Granda tražiti za sebe i svoje kolege iz "Zvezda Granda" milion eura ukoliko Karluši isplate 400.000  eura koliko je ona tražila od njih. 

Pjevač se šokirao kada je čuo koliku cifru zahtijeva JK da ostane u žiriju.

- Ako je to stvarno tačno, onda neka organizatori spreme još milion eura kako bi isplatili mene i ostale članove žirija - rekao je Lukas.

Ova njegova izjava je potvrdila informacije da je među članovima žirija nastao potpuni haos kada su čuli koliki će novac vjerovatno biti isplaćen Karleuši. Oni svi žele da ove sezone njihovi honorari budu veći, međutim Lukas ipak vjeruje da će Jelena smanjiti cifru koju traži.

- Iskreno mislim da Karleuša tu cifru traži iz revolta. Ja sa Sašom Popovićem imam dogovor i ostajem u "Zvezdama Granda" bez obzira na to na kojoj ćemo se televiziji emitovati - objasnio je Lukas.
 
Aca kaže da nije imao priluku da razgovara sa Karleušom jer su posljednja snimanja otkazana, pa nije mogao da je pita zbog čega ne želi da se pomiri sa Željkom i Milicom Mitrović. On naglašava za Informer da se u taj odnos ne bi ni miješao:

- Na Jeleni je da odluči kakav će odnos imati sa Mitrovićima i u to niko ne treba da joj se miješa. Ja imam odličnu saradnju sa Pinkom, i što se mene tiče, nema nikakvih problema što prelazimo tamo, čak mislim da je to bolje.


 

 

Ne propustite