"Napiju se, ne znaju šta rade, pa optuže jadne muškarce za silovanje": Jezive poruke djevojkama koje vole da popiju kad izađu!

Region
"Napiju se, ne znaju šta rade, pa optuže jadne muškarce za silovanje": Jezive poruke djevojkama koje vole da popiju kad izađu!
.

Sve veći broj djevojaka koje izlaske ispunjavaju litrama alkohola, po svemu sudeći je slika i prilika noćnog provoda mladih.

Nedavno objavljen podatak da djevojke prednjače u pozivanju Hitne pomoći koja će ih odvesti na ispiranje želuca, nikoga nije iznenadio, čak su mnogi i prokomentarisali da je taj trend prisutan odavno pitajući se "gdje vi živite, to je trend zadnjih 20 godina", a neki su čak i sažaljevali muškarce pored takvih djevojaka.

U komentarima čitalaca ima i odgovora koji su nas iznenadili, neki su vrlo realno opisali zbog čega se to dešava, dok mnogi nisu propustili priliku da izvrijeđaju današnju omladinu:

"Norvežanke i Šveđanke imaju visok životni standard, pa mogu da priušte sebi taj luksuz, a šta ova naša sirotinja, naliva se od penzija baba i deda", isprizovao je djevojke jedan od uznemirenih čitalaca.

"Blagi užas, a ni supu iz kesice ne znaju da skuhaju.. Koju li ova zemlja bijednu budućnost ima sa krimosima u pokušaju, tatinim sinovima i ovakvim djevojkama. Poslije se čudimo da sve što vrijedi odlazi odavde".

"Nažalost, bila sam svjedok, gdje djevojka, mlada, pije do iznemoglosti...pritom se hvali da su joj svi u porodici pijanci. Smučilo mi se, kakva će to majka i žena sutra da bude??????", samo su neki od osuđujućih komentara.

"Napiju se pa ne znaju šta rade, a onda optužuju jadne muškarce za silovanje", bila je jedna od težih optužbi na račun djevojaka.

Neki su imali i razumjevanja za djevojke koje vole da popiju, jer kako kažu, i žene su ljudi:

"Ja volim pijane djevojke", bio je jedan od komentara, dok je drugi bio pomalo šašav:

"Nek piju kad im se pije, i piće je za ljude, a i žene su ljudi".

Šta vi mislite o ovome? Da li djevojke danas stvarno toliko konzumiraju alkohol, da li time žele nešto da dokažu ili misle da time rešavaju neki dublji problem? Ko je kriv za takvo njihovo ponašanje, da li i odnos muškaraca prema njima utiče na razuzdano ponašanje djevojaka? Svoje mišljenje ostavite u komentaru!

 

(Telegraf)

Ne propustite