JEZIVO: Beba je VRIŠTALA bez prestanka, a kada je majka pogledala sto za povijanje umalo nije PALA U NESVIJEST! (FOTO)

Kiosk
JEZIVO: Beba je VRIŠTALA bez prestanka, a kada je majka pogledala sto za povijanje umalo nije PALA U NESVIJEST! (FOTO)
.

Ova majka je svoju priču podjelila na društvenim mrežama, sa željom da upozori druge roditelje


Priča ove majke šokirala je ljude širom svijeta: Neprijatnost koji je doživjela kada je u toaletu jednog restorana pokušala sinu da stavi nove pelene nikada neće zaboraviti.

 Naime, čim je spustila bebu na sto za povijanje mališan je briznuo u plač. U prvom trenutku je pomislila da je njen sin umoran od puta. Kako dijete nije prestajalo da plače, odmah da je podigla sa stola za povijanje i zatekla jezivu scenu.
“Danas sam svom sinu htjela da promijenim pelenu i pronašla sam adekvatno mjesto za to. Samjuel nije prestajao da plače, sve vrijeme dok je bio na stolu. Mislila sam da je umoran ili mu je hladno pa sam promijenila pelene što je brže moguće i odmah ga uzela u naručje, kako bih ga umirila”, još uvijek u šoku priča ova majka i nastavlja.


 
“Tada sam na stolu ugledala igle, zabodene sa donje strane stola. Neko bezdušno đubre je mislilo da je ovo zabavno! Moja jadna beba je ležala na iglama! Njegova leđa sada izgledaju kao jastuče za igle. Nemam dovoljno riječi da kažem koliko sam ljuta! Obavezno provjeravajte stolove za povijanje, prije nego što na njih stavite svoju djecu”.

 

Ne propustite