LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O SVOJOJ NAJVEĆOJ ŽIVOTNOJ GREŠCI: Bolje da sam ja umrla...

Show
LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O SVOJOJ NAJVEĆOJ ŽIVOTNOJ GREŠCI: Bolje da sam ja umrla...
.

Lepa Lukić  cijelog života se kaje što nema djeu, ali do sada nije govorila o tome da je mogla da umre nakon što je prekinula porođaj . 

 - Lepa je zbog komplikacija morala da prekine prvu trudnoću. Išla je na abortus dok je bila u braku sa prvim mužem Vladom Perovićem, ali to nije bila njena želja. Za nju je poslije toga nastao pravi pakao. Ljekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dvije sedmice. Plakala je svaki dan i upala je u tešku depresiju. Bila je mlada žarko je željela da ima bebu. Često je znala da kaže "bolje da sam i ja umrla" - kaže za Kurir Lepin prijatelj.

I sama je Lepa pričala koliko joj je bilo teško što se nije ostvarila u ulozi majke:

- Ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i poslije toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće. Bilo je stresno, nažalost nisam mogla da zatrudnim i to je to, a i nisam željela. S godinama sam prevazišla tu boljku i pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je kćerka -  rekla je Lepa i dodala:

-  Majčinstvo je moja neostvarena želja, rak - rana. Kada sam bila mlada, pjevala sam i bolovala jer sam svega imala, samo sreće nisam.

Ne propustite