ČOVJEK ISKOPAO TUNEL IZ KUĆE DO KAFIĆA: Svako veče je pio dok je žena spavala, a razlog je NEVJEROVATAN!

Zanimljivosti
ČOVJEK ISKOPAO TUNEL IZ KUĆE DO KAFIĆA: Svako veče je pio dok je žena spavala, a razlog je NEVJEROVATAN!
.

Petsi Ker je dobio poziv na sud nakon što je njegovom zaslugom ispod susjedove kuće pukla kanalizaciona cijev.

On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.

Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Bjekstvo iz Šošenka” 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od viljuški do bušilica za tunel koje sam uspio odnijeti u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i spremu.

Petsi je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat poslije ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gdje ide kada ona zaspi.

Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvijek ujutru osjećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me netko uhvatiti. Vlasnik paba se uvijek pitao kako uvijek dolazim u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog toaleta”, izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je on slučajno udario dok je kopao rupu.

 

Ne propustite