Oglasila se i Hefnerova udovica: 'SLOMLJENA SAM, JOŠ UVIJEK SAM U NEVJERICI'

Show
Oglasila se i  Hefnerova udovica: 'SLOMLJENA SAM, JOŠ UVIJEK SAM U NEVJERICI'
.

Hugh Hefner preminuo je prije tjedan dana u dobi od 91 godine, a njegova supruga Crystal Hefner tek se sad oglasila povodom njegove smrti.

 

"Nisam se uspjela pribrati i zahvaliti svima koji su mi izrazili sućut. Slomljena sam, još uvijek sam u nevjerici", izjavila je Crystal za People.

Osnivač Playboya je bio u braku s Crystal posljednjih pet godina svog života.

"Pokopali smo ga u subotu, na mjestu na kojem je htio provesti vječnost", dodala je.

 

 

Ipak nije ostala praznih ruku: Evo što je Hugh Hefner ostavio 60 godina mlađoj udovici

 

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera, Crystal Harris, ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

Hugh je posljednjoj ženi ostavio sedam miliona dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine te iznos od pet miliona dolara

 

Vila koju je Crystal naslijedila ima četiri spavaće sobe, “walk in” ormar, pet kupatila, sto za poker te ogroman bazen. Hugh ju je kupio za nešto manje od pet miliona dolara, ali sada joj je vrijednost porasla, prenosi “Hina”…

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mjesečnim troškovima pa se u avgustu iznajmljivala za 25 hiljada dolara mjesečno, a u septembru je oglas nestao pa u njoj vjerovatno neko već živi.

Bogatstvo Hugha Hefnera procjenjuje se na 43 miliona dolara, a to ne uključuje Playboy vilu koju je u julu prodao za 100 miliona dolara svom komšiji Darenu Metropoulosu pod uslovom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdijelit će njegova djeca, a nešto će dobiti i dobrotvorna udruženja.

 

Ne propustite