TALIJANSKI LIJEČNIK ŠOKIRAO SVIJET: RAK JE GLJIVICA I LIJEČI SE SODOM BIKARBONOM!

Zanimljivosti
TALIJANSKI LIJEČNIK ŠOKIRAO SVIJET: RAK JE GLJIVICA I LIJEČI SE SODOM BIKARBONOM!
.

Dr. Tulio Simoncini​: Rak je gljivica i liječi se sodom bikarbonom.

Ako je prije 40, 30 ili čak 20 godina bilo moguće uvjeriti ljude u dobrobit zvanične onkologije i u njene rezultate danas, poslije rezultata koji su konstantno poništavani i redovito štimani u medijima, nitko više ne prihvaća da bude zaveden riječima o hipotezama i obećanjima koja su neostvarena i neostvariva.

Bolnu realnost, koju je gotovo svako iskusio, bijedni kraj prijatelja, ili poznanika, sve je povezano s ovim neuspjesima. Mi moramo dokazati da je suvremena onkologija nesposobna odgovoriti na pitanja i potrebe onih koji su oboljeli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obveza da pokušamo pronaći pravo rješenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena.

Rak je gljiva

Oko 100 godina, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumijeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje točke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban stanični fenomen.

Candida (Kandida)

U biljnom svijetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljive uvijek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, znanstvenici vjeruju da se one razvijaju poslije početka bolesti.

Moje mišljenje je da su one došle prije: one stvaraju rak, oslabe imunološki sustav i onda napadnu cijeli organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije obrane tkiva protiv invazije.

Vremenom, tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gdje se kolonije formiraju u centru, i pokreću reakciju mnoštva stanica svuda okolo nje.

Soda bikarbona

Klasični anti-gljivični lijekovi su neučinkoviti u liječenju tumora, jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona, i nakon prvog davanja lijeka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati vječno.

Ja sam jednostavno identificirao tvari koje su u stanju prodrijeti u ove ogromne infekcije: za rak unutarnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.

Postoje mnoge publikacije koje opisuju učinkovitost natrij-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvijek točni jer pretpostavljaju intracelularne, rjeđe nego antifungalne akcije.

Tretman

Moji postupci su liječili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je zvanična onkologija odustala.

Najbolji način da se pokuša eliminirati tumor je da se dovede u kontakt s natrij bikarbonat-om, što je bliže moguće, na primjer korištenjem oralne primjene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i maternicu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje dišne ​​puteve.

Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom. Unutarnji organi mogu biti tretirani s natrij bikarbonata lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, gušterače, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).

Važno je liječiti svaki tip raka s pravom dozom. Za phleboclisis, potrebno je 500 cm na 5% ili 8,4%; za vanjske slučajeve dovoljno je probati da li je okus slan. Ponekad je pametno kombinirati različito prepisivanje lijekova. Prilikom svakog tretmana, uzeti u obzir da se kolonije tumora vraćaju između trećeg i četvrtog dana, a kolaps je između četvrtog i petog, tako da je šest dana davanja lijekova dovoljno.

Kompletan, učinkovit ciklus se sastoji od šest dana tretmana, a poslije šestog dana, se ponavlja četiri puta. Najvažnije nuspojave ovakvog sustava njege su žeđ i slabost.

Za rak kože 0,7% jod tinktura se treba mazati na oboljelo mjesto 20-30 puta tijekom dana, s ciljem da se proizvode niz slojeva kore. Nakon ovog tretmana, tumor će nestati i neće se nikad vratiti.

Pedijatrijska onkologija

Ova terapija se primjenjuje u pedijatrijskoj onkologiji, pod uvjetom da je doziranje prilagođeno i revidirano prema težini i starosti djeteta, kao i vrsti neoplastičnog formiranja.

Klinički slučajevi

Nekoliko dobro dokumentiranih kliničkih slučajeva, ispitanih prije i poslije tretmana natrij bikarbonatom, opisani su u navedenoj knjizi pod naslovom “Cancer is a Fungus” (“Rak je gljiva”) objavljenu na italijanskm, nizozemskom, francuskom i engleskom jeziku, zahvaljujući pomoći obitelji i prijatelja.

Moja jaka želja je da ova terapija postane dostupna svim ljudima. Da bi se to postiglo moram nastaviti moje istraživanje. Ovo istraživanje je napravljeno privatno, jer nisam dobio odgovor od zvaničnih institucija – unatoč tome što su objavljeni rezultati dobro dokumentiranih i uspješnih kliničkih slučajeva razmotreni.

Moja tvrtka se nada da će uskoro osnovna uloga gljiva u razvoju neoplazije biti priznata, tako da je moguće pronaći, uz pomoć svih postojećih snaga zdravstvenih ustanova, anti-mikotičkih lijekova i sustava terapije koji mogu brzo pobjediti, bez oštećenja i patnje, bolest koja donosi toliko razaranja čovječanstvu.

 

 

Ne propustite