KAKO VI KOMENTARIŠETE OVO? Fotografija s aerodroma uzburkala cijeli svijet

Zanimljivosti
KAKO VI KOMENTARIŠETE OVO? Fotografija s aerodroma uzburkala cijeli svijet
.

Majka troje djece iz Illinoisa Molly Lensing našla se u fokusu pažnje javnosti nakon što se društvenim mrežama proširila njena fotografija sa dvomjesečnom kćerkicom Anastasiom.

Lensing je snimljena na aerodromu u Coloradu dok je čekala svoj let kako sjedi i tipka na mobitelu, a dvomjesečnu bebu smjestila je na pod pored svojih nogu.

maj

Fotografija, koja je preko noći postala viralna, podijelila je američku javnost. Dok jedni osuđuju mladu majku i komentarišu kako nije normalno da beba leži na podu aerodromskog terminala, drugi smatraju da nema ništa loše u tome što je Molly učinila.

– Albert Einstein je rekao: “Bojim se dana kada će tehnologija nadrasti međuljudske odnose. Svijet će dobiti generaciju idiota” – stoji u komentaru uz ovu fotografiju, koja je na Facebooku podijeljena gotovo 66.000 puta.

Lensing je izjavila da ljudi nemaju pravo da je osuđuju, te da je samo htjela pustiti bebu da se “protegne” nakon što je satima bila u nosiljci na aerodromu jer je njihov let bio odgođen.

Molly inače radi kao pedijatrijska sestra i kaže kako je bila užasnuta kada je vidjela da njena fotografija kruži među korisnicima društvenih mreža, jer se bojala da će zbog toga ostati bez posla.

Ne propustite