BIZARNO: Ova starica dolazi na sahrane nepoznatih ljudi, a zbog onoga što radi, svi su počeli da je mrze

Čudne priče
BIZARNO: Ova starica dolazi na sahrane nepoznatih ljudi, a zbog onoga što radi, svi su počeli da je mrze
.

Starica Tereza Dojl (65) iz Engleske poznata je po tome jer dolazi na svaku sahranu u gradu Slau, a razlog je nevjerovatno bizaran  -da bi se najela i napila.

Tako ova 65-godišnjakinja nije propustila niti jednu sahranu u posljednjih 14 godina. Nakon što porodici izjavi saučešće i isprati pokojnika, Tereza se "baci" na klopu i piće koju porodica donese.

- Tereza svaki put ide na sahranu biciklom. Od kuće krene obučena u normalnu odjeću, a potom ispred groblja obuče crninu i krene po kapelama - tvrde njene komšije. Međutim, starica ne haje za to.

Margaret Vajthed, koja je nedavno sahranila kćerku rekla je da je ostala u šoku kada je vidjela da se nepoznata žena muva među ožalošćenima na sahrani. Ona kaže da se Tereza čak raspričala sa njom tokom izjavljivanja saučešće.

- Nakon sahrane jela je kao da sutra ne postoji. Na kraju je i napunila jednu kesu hranom, sjela na bicikl i otišla - priča Margaret i dodaje kako je starica sa jedne sahrane otišla razočarana jer joj nisu dali ništa da jede.

Ne propustite