SUSRET ZA PAMĆENJE: Što se dogodi kada pas ne vidi svog vlasnika mjesecima? Upravo ovo!(VIDEO)

Kućni ljubimci
SUSRET ZA PAMĆENJE: Što se dogodi kada pas ne vidi svog vlasnika mjesecima? Upravo ovo!(VIDEO)
.

Kada nam drage osobe nisu blizu, uvijek se osjećamo kao da nedostaje dio nas samih. No, jesmo li se ikada pitali kako je našim ljubimcima kada nas ne vide duže vrijeme?

Stručnjaci vjeruju da njima to pada još teže nego ljudima. Ovaj psić nije vidio svog vlasnika mjesecima i bio je vrlo uzbuđen što će se konačno susresti.

Njihov je susret predivan i sigurni smo da je svaki vlasnik imao sličan doživljaj sa svojim psom. Uživajte u njihovom susretu i zapamtite da im uvijek falite kada niste tu. 

Štenci jedne kuje bili zatočeni u rupi koja se puni vodom. Situacija je bila krajnje opasna i ozbiljna, no nije se moglo napraviti puno toga.

Čovjek sa snimke činio je sve kako bi smanjio dotok vode, a kujica je neumorno kopala po zemlji. Kada je shvatila da time neće spasiti svoju djecu, odlučila je učiniti nešto što bi svaka majka napravila za svoje dijete.

Bila je hrabra i uskočila je u rupu kako bi ih izbavila. Posljednje štene koje je izvadila nije disalo i ulogu spasioca morala je ustupiti čovjeku.

Izveo je reanimaciju i nakon nekoliko minuta štene je povratilo svijest. Ova je priča dobila sretan kraj i još smo jednom dokazali kako majčinska ljubav nema granice. 

 

Ne propustite