Milorad Dodik imao saobraćajnu nesreću u centru Banjaluke

Bosna i Hercegovina
Milorad Dodik imao saobraćajnu nesreću u centru Banjaluke
.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik imao je prije dva dana nesreću u centru Banjaluke.

Saobraćajna nesreća se dogodila ispred zgrade Vlade RS, i to kada se službeno vozilo predsednika RS sudarilo s automobilom iz njegove pratnje. 

Izvori ističu i to da su se dva skupocjena automobila iz voznog parka kabineta predsjednika RS odmah nakon sudara velikom brzinom udaljila s mjesta nezgode, iako su na oba bila primjetna značajna oštećenja.
 
"Službeni automobil u kojem je sjedio Dodik, kao i nekoliko vozila iz predsjednikove pratnje, negdje oko 18 sati iz pravca centra kretali su se Ulicom kralja Petra I Karađorđevića prema Malti. Međutim, na raskrsnici ispred zgrade Vlade RS automobil koji je prevozio predsjednika RS naglo je zakočio. Tada je u njega od pozadi udarilo drugo vozilo iz Dodikove pratnje. Valjda zbog straha da će na mjesto ove bizarne nezgode odmah stići kamere i predstavnici medija, jer se saobraćajka dogodila dvadesetak metara od glavnog ulaza u zgradu Vlade RS, poslije samo nekoliko sekundi stajanja Dodikovo vozilo s ulubljenim zadnjim dijelom i razbijenim stop-svetlima, kao i vozilo iza, čiji je prednji dio bio žestoko oštećen, odjurili su dalje prema Malti", pričaju svjedoci tog događaja za portal "Srpskacafe".

 

 

 

Ne propustite