Zbog tetovaže izgubila vid-manekenka sebi uništila život

Zanimljivosti
Zbog tetovaže izgubila vid-manekenka sebi uništila život
.

Catt Galinger, kanadska manekenka i model, uništila je sebi život zbog samo jedne odluke. Kako saznajemo, imala je želju da ima neku neobičnu tetovažu, te se odlučila da odradi tetovažu svog desnog oka. Međutim, nekoliko mjeseci poslije, grdno se pokajala.

Prije nekoliko mjeseci odlučila se na taj korak i boju svoje bjeločnice promijenila je u ljubičastu. Međutim, prošlog mjeseca iz oka je počela da joj curi ljubičasta tečnost, na što je ona odmah otišla na pregled kod doktora. Nažalost, kada je upotrijebila antibakterijske kapi koje joj je propisao doktor, situacija se pogoršala i oko joj je jako nateklo.

cattg

Doktor je istakao da se boja, zapravo, razlila po bjeločnici i mrežnjači, što postepeno počinje uzrokovati gubitak vida. Također je izjavio da je operacija jedini spas za nju, međutim, oko joj nikada neće biti kao što je prije bilo. Doktori tvrde da je glavni krivac za sve nedovoljno sterilisanje opreme koja se koristi pri tetoviranju. 

Catt redovno objavljuje fotografije na svom facebook profilu i savjetuje ljude da ne rade istu grešku koju je ona napravila. Ne želi odustati od svog života i želi da se što prije vrati modelingu, zbog toga daje sve od sebe da se što prije izliječi. 

caaaa

Ne propustite