IMALA JE 14 GODINA KADA JE BIVŠI POLIO BENZINOM I ZAPALIO: 4 puta sam umrla, a on i dalje slobodno šeta!

Čudne priče
IMALA JE 14 GODINA KADA JE BIVŠI POLIO BENZINOM I ZAPALIO: 4 puta sam umrla, a on i dalje slobodno šeta!
.

Bjanka Aravena iz Australije, imala je samo 14 godina kada ju je u parku napao bivši dečko, te je polio benzinom i zapalio. 

Stravične opekotine pokrivale su 65 posto njenog tijela.

Danas ima 30 godina i na prvi pogled niko ne bi pomislio kakvu je tragediju preživjela.

zena1

Borila se za život, a ljekari nisu imali mnogo vjere u njen oporavak. 

Morali su da je uvedu u komu u kojoj je provela tri mjeseca, a četiri puta je bukvalno umrla, a ljekari uspjeli da je ožive.

Nakon što se probudila iz kome, ostali su joj ogromni ožiljci na obje noge, zadnjici, cijeloj desnoj polovini tijela, licu i vratu.

zena2
 
"Cijela desna polovina tijela bila mi je pokrivena opekotinama trećeg stepena. Dok sam bila u komi četiri puta mi je stalo srce. Kada sam se po prvi put pogledala u ogledalo, u odrazu sam vidjela čudovište i bila sam uvjerena da je to kraj mog života. Bila sam uvjerena da me niko nikada neće voljeti, i pokušala sam da se ubijem", priča Bjanka medijima.

Tragedija se odigrala 2001. godine, a njen dečko koji ju je zapalio tada je bio u društvu prijatelja.

zena3
 
"Kada me je požar zahvatio, osjećala sam se kao da me probada milijardu igala. Vrištala sam u panici, moj bivši dečko je pobjegao, a jedan od njegovih drugova me je uveo u obližnje dvorište i polivao me vodom. Moj bivši dečko nikada nije osuđen zbog toga. Živi normalnim životom i često ga srećem. Tada samo pogne glavu i požuri. U javnost izlazim sa svojom pričom kako bi neko konačno reagovao jer mislim da mora da odsluži kaznu za to što mi je uradio", poručuje Bjanka.

 

 

Ne propustite