SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPUTIO DRAMATIČAN APEL: Spavam na ulici, mama me se odrekla, živim u parku

Show
SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPUTIO  DRAMATIČAN APEL: Spavam na ulici, mama me se odrekla, živim u parku
.

Kada me policija uhvatila, pozvao sam je da mi pomogne, a ona mi kaže: „Ti ovdje nemaš kuću, nisi poželjan.“ Noć sam proveo na klupi, ispričao je Marko Gvozdenović

Snežana Đurišić se odrekla sina Marka Gvozdenovića, koji mjesec dana živi kod drugarice, a povremeno prespava i u parku jer pjevačica neće da ga primi u kuću.

Njihovi porodični problemi počeli su kad je on izazvao udes u kojem je poginula djevojka, zbog čega je završio u zatvoru. Nakon toga Marko se odao alkoholu, razveo se, a onda su krenule svađe i teške riječi koje je upućivao majci.

 

Sve sam joj sasuo u lice

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvijek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vrijeme pio i pristao sam na takozvano liječenje - rekao je Snežanin sin za Skandal i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013, kad je preminuo njegov otac Slobodan:

- Tada je uslijedila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sjedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao. Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umio sam i da je izvrijeđam.

 

Ne javlja se

Neko vrijeme živeo je u Americi, ali se nije snašao.

- Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: „Ti ovdje nemaš kuću, nemaš gdje da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao“. Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku. Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mjesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, poslije Zvezdine utakmice, nisam htio da se vraćam u tu kuću, pa sam presjedio na klupi u parku u polusjedećem položaju - završio je ispovijest Snežanin sin.

 

(Kurir.rs)

Ne propustite