OGLAS OVE BAKE RASTUŽIO MNOGE U REGIONU: Studentici nudi besplatan smještaj, a ima samo JEDAN uvijet!

Zanimljivosti
OGLAS OVE BAKE RASTUŽIO MNOGE U REGIONU: Studentici nudi besplatan smještaj, a ima samo JEDAN uvijet!
.

Oglas starije gospođe iz Beograda u kojem brucošici nudi besplatan smještaj dirnuo je tamošnju javnost.

U oglasu se navodi kako situirana gospođa, inače tolerantna osoba i intelektualka, nudi besplatno udoban dom brucošici u prostranom stanu u Francuskoj ulici. Poželjno je da brucošica bude student medicine, više medicinske škole, stomatologije ili pak veterine, ali nije obvezno.
Nadalje se navodi kako je vlasnica stana vitalna, zdravog uma i vedrog duha te odnedavno narušenog zdravstvenog stanja od stresa i tuge zbog nenadoknadivog gubitka najdraže osobe.
Nakon infarkta i ugradnje stentova uspješno se oporavlja i u potpunosti se brine o sebi, a pomoć za radove u kući ne treba jer odavno ima ženu koja posprema, pišu srbijanski portali.

Ovaj oglas daje rodbina uz dogovor s vlasnicom stana jer smo svi zauzeti profesionalnim obvezama i porodicom, a želimo da neko pouzdan i životno zainteresiran boravi i živi u stanu s našom rođakinjom kako bismo i ona i mi bili sigurni jer nije sama. Za uzvrat i naša rođaka i mi očekujemo od djevojke koja bude stanovala s njom odgovorno, odgojeno, pošteno, tolerantno, humano i normalno ponašanje, onako kako bi se ponašala u svojoj kući prema svojoj baki”, kažu u oglasu u kojem se ističe kako nije riječ o njezi i brizi već tek ponekoj nabavi namirnica i lijekova i eventualno sitnoj pomoći u stanu od 150 metara četvornih.

Ne propustite