RODILA JE ZDRAVE TROJKE, ALI... Niko nije mogao zamisliti tragediju koja im se desila!

Šokantno!
RODILA JE ZDRAVE TROJKE, ALI... Niko nije mogao zamisliti tragediju koja im se desila!
.

Dva petomjesečna dječaka pronađena su mrtva u svom domu u Bridženu u Velsu. Treća beba je zdrava. Nikome još nije jasno šta se desilo.


Noa i Čarli, dječaci Sare Oven, su mrtvi. Vijest je objavio Šibon Bojd: "Tužno subotnje jutro. Dvoje mojih divnih kumčadi je preminulo. Pokušavam da pomognem njihovoj majci da sakupe novac za cvijeće. Ako neko želi da pomogne, to će značiti Sari da joj smanjimo finansijske brige u ovim teškim vremenima."


Hitna pomoć pozvana je oko 10.05. Nema sumnjivih okolnosti. Policajac je izjavio: "Petomjesečna djeca prevezena su u bolnici, gdje su tragično proglašena mrtvima. Nema sumnjivih okolnosti, ovaj slučaj se tretira kao tragična nesreća."

Vjeruje se da je uzrok nesreće takozvani sindroma iznenadne smrti odojčadi. Svjedoci su čuli da je majka, kada ih je našla u krevecu, vikala: "Moje bebe, moje bebe". Na ulici je u rukama držala Itana, trećeg sina, dok je vatrogasac provjeravao gas u kući.

Majka ih je pronašla kada je ujutru ustala, a njena prijateljica kaže da je bila rastrojena čvrsto držeći treće dijete. Nije dala da i njega odvedu u bolnicu. Poslije pregleda u bolnici rekli su da im nikako nije jasno kako su dvije bebe umrle, jedna preživjela, a spavale su u istom krevetu.


Sara, samohrana majka, ranije je na svijet donijela trojke, ali bebe su uredno puštene kući nakon boravka u bolnici i dobijanja potrebne kilaže. Djeca su čak sa pohvalama prošla i kasniju redovnu kontrolu.

Čeka se nalaz obdukcije da bi se saznao pravi uzrok smerti beba. Sara je sa svojim dječakom trenutno kod rodbine.

Ne propustite