24 SATA MISTERIJE I POTRAGE ZA TRAGIČNO PREMINULOM PJEVAČICOM: Ko se javio na Jelenin telefon u 17.20 na dan kada je nestala ?

Region
24 SATA MISTERIJE I POTRAGE ZA TRAGIČNO PREMINULOM PJEVAČICOM:  Ko se javio na Jelenin telefon u 17.20 na dan kada je nestala ?
.

Tragična smrt Jelene Marjanović, rođene Krsmanović, obavijena je velom tajne. Policija je nakon 20 sati potrage pronašla njeno tijelo u kanalu u borčanskom naselju Crvenka, nedaleko od mjesta gdje je nestala.
 

15.00 - Prema svjedočenju njenog supruga Zorana Marjanovića, Jelena, on i njihova petogodišnja kćerkica su u 15 sati u subotu izašli iz kuće u Borči i krenuli u šetnju po Crvenki.

15.35 - Jelena se preko mobilnog telefona čula sa svojom majkom.

15.50 - Prema riječima Zorana Marjanovića, Jelena se rastaje od njega i kćerkice na Crvenki. Oni ostaju na poljani da se igraju, dok ona odlazi na trčanje pored nasipa.

16.50 - Jelenina majka ponovo zove kćerku, međutim njen poziv neko odbija. Jelenin suprug je u prvoj izjavi medijima rekao da se pjevačica javila na poziv svoje majke dok je bila na polovini staze, jer joj je majka bolesna. On je tada reporterima „Blica“ rekao da mu je tašta prenijela Jelenine riječi da „samo ide da istrči pa će joj doneti hranu kući“.


17.20 - Prema riječima Jelenine kume, pjevačicina majka pola sata kasnije ponovo zove svoju kćerku. Na taj poziv se neko javlja, ali čak 43 sekunde šuti. Ubijenu pjevačicu Jelenu Marjanović majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a posljednji put se s druge strane žice čula samo tišina.

20.00 - Jelenin suprug Zoran policiji prijavljuje da je Jelena nestala. Policija, porodica i prijatelji se uključuju u potragu. Mediji su, također, odmah objavili apel da se policiji javi svako ko ima neke informacije o nestaloj pjevačici. Policijska potraga trajala je tokom cijele noći.

 

5.00 - U nedelju rano ujutru policija na Crvenki pronalazi pjevačicinu trenerku, patiku, mobilni telefon i tragove krvi. Jelenina prijateljica došla je na lice mjesta i rekla da ona nikada ne bi svojevoljno otišla od kuće, napustila supruga i kćerku.

8.00 - Rano ujutru Zoran Marjanović je ponovo pozvan u policijsku stanicu na ispitivanje.

12.00 - Nekoliko sati kasnije, samo nekoliko metara dalje, u kanalu iza šipražja pored puta policija pronalazi Jelenino beživotno tijelo.

13.00 - Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je tijelo Jelene Marjanović pronađeno. Ubrzo je otkriveno i da je ona ubijena i da su na njenom tijelu vidljive povrede oštrim predmetom.

13.30 - U Jeleninoj kući u Borči porodica i prijatelji iz medija saznaju tragičnu vijest. Muk, suze, kuknjava i tuga ispunili su njihov dom i naselje. Prijatelji su u suzama i nevjerici govorili da su se nadali da je Jelena još živa.


15.00 - Jelenino tijelo, koje je pronađeno nedaleko od nasipa na kojem je džogirala, odnijeto je na obdukciju.

16.00 - Ivica Ajdarević, kum Jelene i njenog supruga, za „Blic“ priča da ne zna ko bi mogao da je ubije, ali i da je zabrinut što Zorana cijeli dan drže u policijskoj stanici i „maltretiraju ga sa tako dugim saslušanjem“.

18.50 - Zoran Marjanović prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, međutim, on ni tada nije pušten iz policijske stanice.

Ne propustite