Niko nikada ne bi mogao da pomisli da su u srodstvu: Ovaj poznati pjevač je brat Ksenije Pajčin! Pokojnoj pjevačici je posvetio čuveni hit!

Nostalgicno
Niko nikada ne bi mogao da pomisli  da su u srodstvu: Ovaj poznati pjevač je brat Ksenije Pajčin! Pokojnoj pjevačici je posvetio čuveni hit!
.

Vrlo malo ljudi zna da je pjevač Baja Mali Knindža brat od strica pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.
Ksenija se bavila pop muzikom dok je njen brat narodne pjesme posvećivao uglavnom ratnim 90-im godinama i Srbima iz Hrvatske i Republike Srpske.

Zbog različitih muzičkih pravaca, niko nikada ne bi mogao da ih spoji, a kamoli zamisli da su u srodstvu. Mirko Pajčin, zvani Baja Mali Knindža oglasio se 2010. godine, odmah nakon sestrine smrti, kada joj je posvetio dirljivu pjesmu.
 
 
Poslije sedam godina pjevač svaki svoj nastup počinje i završava pjesmom "Spavaj, kraljice", koju je posvetio pokojnoj sestri.
knin


 "U mome srcu si uvijek imala posebno mjesto, nikome nisam dao protiv tebe da kaže nešto. Bila si jaka žena, koje se zvijeri plaše, samo smo ja i ti proslavili Pajčine naše. Bila si jaka žena, uvijek si bila u pravu, jednom sam priznao sebi, ličiš na baba Savu. Spavaj, kraljice, spavaj, spavaj kraljice, ti spavaj, kraljice moja, neka te čuvaju anđeli."

Ne propustite