ZORAN MARJANOVIĆ PREKINUO OCA VLADIMIRA kada je počeo da priča od motivu Jeleninog ubistva: Čim je čuo šta govori, nervozno ga zaustavio (VIDEO)

Region
ZORAN MARJANOVIĆ PREKINUO OCA VLADIMIRA kada je počeo da priča od motivu Jeleninog ubistva: Čim je čuo šta govori, nervozno ga zaustavio (VIDEO)
-

Prošlo je više od sedam dana od kada je priveden Zoran Marjanović povodom umiješanosti u slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović u Borči, a spekulacije o tome kada je prvi put pokazao nervozu i nelegodnosti u javnosti ne prestaju. 

Gostujući u društvu svog oca Vladimira u emisji "Ćirlica" neposredno po otkriću jezivog zločina, Zoran je važio da napaćenog udovca, a ne za jednog od osumnjičenih. 

Dok je novinar i domaćin emisije Milomir Marić pitao "da li se neko pita zašto bi ti ubio ženu i kćerku ostavio kao siroče?", odgovori su se nizali. 

Gost emisije bio je i poznati beogradski advokat u penziji Toma Fila. 

- Obično nema ubistava bez motiva kod normalnog čovjeka, jedino neuračunljiva osoba ubija bez motiva. Da li je to nacionalno, ljubav, novac, strast, ružna riječ... Bez motiva nećemo i naći ništa, u tom pravcu i ide istraga, zašto bi neko ubio ženu, mora da ima neki razlog - nadovezao se Fila i naglasio da on smatra da je u pitanju bilo nečije "emotivno pražnjenje nad tom sirotom ženom", piše Telegraf. 

I baš u trenutku kada je Vladimir krenuo da daje odgovor da je nemoguće da optužuju cijelu porodicu, Zoran je pokazao svoju nemirnu stranu.

- Ćuti da priča čovjek - procijeduo je on kroz zatvorenu vilicu.

Video pogledajte ovde:

 

Oglasila se porodica ubijene Maje Đorđević čiji bivši muž dijeli ćeliju sa Zoranom

Zoran Marjanović priveden je zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, a ćeliju dijeli sa još trojicom muškaraca koji su osumnjičeni da teška krivična djela, a među njima je i "monstrum iz Rakovice". Radi se o Marku Nikoliću koji je 12. jula zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina, koji je imao svega četiri godine.

- Njih dvojica prosto zaslužuju da trunu zajedno u zatvoru zbog svirepih ubistava koja su počinili. Čujem da se njih dvojica baš dobro slažu, sličan se sličnom raduje. Treba da ih bude sramota. Nikolić ni sa kim nije komunicirao dok se nije pojavio Marjanović. Isto tako, čuli smo da ni Zoran ni sa kim nije razgovarao, osim sa njim. Nadam se da će obojica istrunuti u zatvoru! - poručio je jedan od rođaka ubijene Maje Đorđević, koji je želeo da ostane anoniman, piše "Telegraf".

On je dodao da i dalje ne može da veruje šta je uradio Nikolić, ali i da ubica i te kako ima sličnosti sa Zoranom.

- Obojica su brutalno i hladnokrvno ubili svoje najmilije. Zamislite, Marko je ubio svoje rođeno dijete da bi se osvetio, to mi nikada neće biti jasno - kratko je zaključio on.

Aleksandar Josifović, zet pokojne Maje Đorđević, nije želoo da komentariše jer se još ne zna da li je Zoran Marjanović zaista ubio svoju suprugu.

- Odavno sam rekao šta mislim o tom idiotu (Nikolić), a što se tiče slučaja "Marjanović", neki kažu da jeste, neki kažu da nije kriv, ne želim da komentarišem nešto što nije sigurno. Volio bih da nađu ubicu, a dok se ne dokaže suprotno, svi su nevini - kazao je Aleksandar, a na pitanje šta misli o tome da su u istoj ćeliji, kratko je odgovorio.

- Nije slučajnost to što su u istoj ćeliji, verovatno je to namjerno urađeno, ono što kažu, sličan se sličnom raduje, ako je ovaj (Zoran) ubio, a ako nije, ne želim da griješim dušu - istakao je Aleksandar.

 

MRTVU JE PRESVLAČIO: Jelena imala krvavu crtu duž leđa

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. 

Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović ozbiljno terete DNK tragovi nađeni na odjeći u kojoj je pronađena nesretna žena.

Ti tragovi su takvi da srbijanski i njemački forenzičari angažirani na ovom slučaju osnovano sumnjaju da je Zoran poslije zločina presvlačio mrtvu suprugu! U prilog tom zaključku ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garderoba.

- Detaljnom hemijskom analizom blata nađenog u Jeleninoj kosi, na njenoj lobanji i Zoranovim farmerkama utvrđeno je da je potpuno, stoprocentno isto. U pitanju je veoma precizna hemijska analiza, koja praktično predstavlja DNK tih pronađenih tragova zemlje.

Nema nikakve šanse da uzorci blata iz Jelenine kose i sa Zoranovih farmerki mogu biti sa dvije različite lokacije. Zato je tužilac i izdao nalog za hapšenje - kaže sagovornik blizak istrazi.  

- Na Jeleninim gaćicama, sa unutrašnje strane, ali i donjem i gornjem dijelu trenerke, nađen je Zoranov DNK, što ukazuje na to da ju je on mrtvu presvlačio.

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. Zoranove ruke su poslije prijavljivanja zločina bile izgrebane, a on je u više navrata davao veoma kontradiktorne izjave.

Po svemu sudeći, u ovom zločinu učestvovalo je još najmanje dvoje ljudi, a istraga treba da utvrdi ko je sve i kako pomagao Zoranu - dodaje naš sagovornik.

Inače, prije dvije sedmice su u strogoj tajnosti na saslušanje ponovo privedeni Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš. Milošu je tada bilo određeno zadržavanje do 48 sati jer je bilo očigledno da nešto krije.

Međutim, poslije toga je pušten. U međuvremenu se pojavio i snimak nastao četiri mjeseca prije ubistva na kojem se vidi da Jelena na slavi Marjanovića ima masnice na licu.  

 

 

 

 

Ne propustite