ZORAN PLAKAO NA KOLJENIMA PORED POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj Jeleninu majku na samrti!

Region
ZORAN PLAKAO NA KOLJENIMA PORED POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj Jeleninu majku na samrti!
-

Teško oboljelu Zoricu Krsmanović, majku brutalno ubijene pjevačice „Granda“ Jelena Marjanović, redovno je posećivao na Vojnomedicnskoj akademiji zet Zoran Marjanović. On je taštu molio za oproštaj, što je pokrenulo sumnju da je umiješan u ubistvo supruge.

"Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt", samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmjenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi vidjeli udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

Nisu zaostajali komentari poput: "Ma on ju je sigurno ubio" ili "Vidi kako ga ubija savijest", ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovića nikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim. Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala posjeta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima.

"Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrijalo", govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.

zoran1
 
Izvor sa VMA kaže da je teško bolesnu Zoricu malo oraspoložilo kada je vidjela slike male Jane.
 
"Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmijeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vreme gledala u telefon", dodao je sagovornik. Zorica Krsmanović sobu je dijelila sa još dve pacijentkinje, a Zoranova poseta ju je svaki put obradovala.
 
"Kada je Zoran ušao u sobu, nije mogao da zaustavi suze vidjevši u kakvom je stanju Zorica. Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmijala i jedva prošaputala: „Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrijalo“ kaže svjedok posjete.

zoran2
 
Zorica Krsmanović majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, umrla je 4. oktobra 2016. godine, dozivajući svoju jedinicu.
 
Podsjetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsjećaju da je samo nekoliko dana poslije svirepog ubistva pjevačice, čije je tijelo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po cijeloj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti "Zadruga", piše Kurir.rs. 

zoran3

 

ONA JE TRAGIČNO STRADALA, A ZORAN JE U ZATVORU

Kompozitor Zoran Marjanović priveden je prošle nedjelje zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, u aprilu prošle godine. Mnogi tvrde da je njihova ljubav bila prava, a evo kako je Jelena pričala o svom braku.

Naime, Jeca je gostujući u emisiji "Grand magazin" prije tragične sudbine koja ju je zadesila, govorila da se u svog supruga zaljubila još kao klinka, kada je imala svega 12 godina.

"On je tad bio frajer, a ja mala slatka klinka. Imao je 18 godina. To su bili ženske, izlasci, automobili. Ja sam tada se ljuljala na ljuljaški, on je prošao i privukao mi je pažnju. Videli smo se ponovo kada sam imala 16, a u vezu smo stupili kada sam imala 17. Zabavljali se dugi niz godina i riješili da to krunišemo brakom. Na sve to kao šlag na tortu dobili divnu djevojčicu. Ona je pola on, pola ja, mješavina", ispričala je Jelena kako je teklo njeno poznanstvo sa Zoranom.

Pjevačica je zatim otkrila kako su živjeli u tom trenutku:

 "Da ne bude sad sve je divno i krasno samo pred kamerama. Stvarno je tako. Pomažemo jedno drugom. Držimo se zajedno, što kaže narod, kao nokat i prst. On je kompozitor, ja mu pomažem, pjevam demo snimke, on ide sa mnom na gostovanja.Kad treba da se smrša on me podržava. Idemo, trčimo, kuhamo zajedno čajeve. U svemu smo zajedno", kazala je pjevačica."

Jelena je istakla i to da je iskrena ljubav najvažnija u odnosu dva emotivna partnera.

 

MRTVU JE PRESVLAČIO: Jelena imala krvavu crtu duž leđa

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. 

Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović ozbiljno terete DNK tragovi nađeni na odjeći u kojoj je pronađena nesretna žena.

Ti tragovi su takvi da srbijanski i njemački forenzičari angažirani na ovom slučaju osnovano sumnjaju da je Zoran poslije zločina presvlačio mrtvu suprugu! U prilog tom zaključku ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garderoba.

- Detaljnom hemijskom analizom blata nađenog u Jeleninoj kosi, na njenoj lobanji i Zoranovim farmerkama utvrđeno je da je potpuno, stoprocentno isto. U pitanju je veoma precizna hemijska analiza, koja praktično predstavlja DNK tih pronađenih tragova zemlje.

Nema nikakve šanse da uzorci blata iz Jelenine kose i sa Zoranovih farmerki mogu biti sa dvije različite lokacije. Zato je tužilac i izdao nalog za hapšenje - kaže sagovornik blizak istrazi.  

- Na Jeleninim gaćicama, sa unutrašnje strane, ali i donjem i gornjem dijelu trenerke, nađen je Zoranov DNK, što ukazuje na to da ju je on mrtvu presvlačio.

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. Zoranove ruke su poslije prijavljivanja zločina bile izgrebane, a on je u više navrata davao veoma kontradiktorne izjave.

Po svemu sudeći, u ovom zločinu učestvovalo je još najmanje dvoje ljudi, a istraga treba da utvrdi ko je sve i kako pomagao Zoranu - dodaje naš sagovornik.

Inače, prije dvije sedmice su u strogoj tajnosti na saslušanje ponovo privedeni Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš. Milošu je tada bilo određeno zadržavanje do 48 sati jer je bilo očigledno da nešto krije.

Međutim, poslije toga je pušten. U međuvremenu se pojavio i snimak nastao četiri mjeseca prije ubistva na kojem se vidi da Jelena na slavi Marjanovića ima masnice na licu.  

 

U slučaju ubistva Jelene Marjanović postoje TRI SPORNA DETALJA 

Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, u kanalu pored nasipa u Crvenki, stoji u krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je ubio svoju suprugu.

U krivičnoj prijavi koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo, kao i u naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Jelena Krsmanović ubijena u kanalu kod nasipa, kao i da se ubistvo dogodilo 2. aprila 2016. godine između 16.47 i 17.10 sati. Međutim, još se čeka nalaz vještaka patologa o tačnom vremenu ubistva, o načinu na koji je žrtva ubijena, ali i o predmetu kojim je ubijena.

Prema navodima Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu, koje je Jelenina porodica unajmila da obave istragu, Jelena je devet puta udarena tupim predmetom u glavu. Međutim, to je samo dio teorija koje su se od samog početka istrage ovog ubistva pominjale.

 

ORUŽJE

Nakon što je Jelenino beživotno tijelo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki, pojavila se informacija da je Jelena ubijena čekićem sa više od 30 udaraca u glavu. Međutim, vrlo brzo čekić kao oružje zamenio je kamen nepravilnog oblika, prečnika 20 centimetara. Nekoliko dana zatim teorija da je Jelena ubijena šrafcigerom zamijenila je prethodne dvije verzije, da bi potom rezultati Centra za forenzička istraživanja demantovali sve prethodne - Jelena je, prema njihovom nalazu, ubijena drvenom palicom ili granom sa devet udaraca u glavu.


MJESTO UBISTVA

Nasip u Crvenki gde je Jelena trčala je pregledan, na njemu nema ni drveta ni žbuna zbog kojeg se Jelena ne bi vidjela. Samim tim, probudila se sumnja da je ona ubijena negdje drugdje, a da je njeno tijelo bačeno u kanal u noći između subote na nedjelju. Jedna od pretpostavki bila je da je njeno tijelo donijeto u noći između subote, 2. aprila, i nedelje, 3. aprila, oko pet sati ujutru, dok je trajala pauza u policijskoj potrazi.

Nakon što je policija iz kuće porodice Marjanović iznijela tepih, desetak dana poslije Jeleninog ubistva, pojavile su se spekulacije da je zapravo Jelena ubijena u kući, a da je njeno tijelo bačeno u kanal.

I prema djelimičnoj rekonstrukciji Jeleninog ubistva koju je uradio Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada, navodi se da je Jelenino tijelo doneto na nasip u tepihu ili ćebetu. Međutim, prema detaljima iz krivične prijave koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, stoji da je pejvačica ubijena u subotu u kanalu u Crvenki, gdje je njeno tijelo i nađeno.
TRAGOVI

Varikina kao sredstvo koje je uništilo biološke tragove pominjana je od početka istrage. Prema navodima odranije, odmah pošto je Jelena ubijena Marjanovići su oribali čitavu kuću varikinom. Međutim, prema najnovijim rezultatima Centra za forenzičko istraživanje, i prsti ubijene pevačice bili su u varikini jer su joj nokti, kada je njeno tijelo pronađeno, bili izgrebani i delimično nalakirani, a ispod njih navodno nije bilo nijednog biološkog traga.

U krivičnoj prijavi koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo, kao i u naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Jelena Krsmanović ubijena u kanalu kod nasipa, kao i da se ubistvo dogodilo 2. aprila 2016. godine između 16.47 i 17.10 sati. Međutim, još se čeka nalaz vještaka patologa o tačnom vremenu ubistva, o načinu na koji je žrtva ubijena, ali i o predmetu kojim je ubijena.

Prema navodima Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu, koje je Jelenina porodica unajmila da obave istragu, Jelena je devet puta udarena tupim predmetom u glavu. Međutim, to je samo dio teorija koje su se od samog početka istrage ovog ubistva pominjale, piše Blic.rs. 

 

Ne propustite