Dan nakon pucnjave na Dorćolu: Konobarica Jelena otkrila šta se dogodilo kobne noći između gazde, naoružanog nasilnika i policajca

Region
Dan nakon pucnjave na Dorćolu: Konobarica Jelena otkrila šta se dogodilo kobne noći između gazde, naoružanog nasilnika i policajca
.

Sinoćni obračun se dogodio nakon žestoke svađe koja mu je prethodila
 
Samo dan nakon što se ispred konobe Akustik na Dorćolu dogodila pucnjava, u kojoj je policajac u civilu usmrtio Luku M. (30) koji je upao u lokal i pištoljem prijetio da će pobiti sve prisutne, stvari se odvijaju normalno. Lokal radi, a u toku je proslava dječijeg rođendana.

Gazda Jakša Š. (33) kojeg je Luka upucao u rame nalazi se u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno, potvrdila je za Telegraf konobarica Jelena P.

- Gazda je dobro i njegovo stanje je stabilno. Za njega mi zaposleni imamo samo riječi hvale. On je htio da zaštiti i nas i goste, to je uradio i sinoć, a nažalost se sve završilo tako kako se završilo - izjavila je Jelena P.

Prema njenim riječima, sličnih problema u konobi na Dorćolu do sada nije bilo.

- Gost je počeo da pravi problem. To nikada nismo imali u kafani. Izveli su ga napolje, udaljili su ga, ali on nije htio da ode - istakla je Jelena P, dodajući da ubijeni Luka M. do sada nikada nije dolazio u konobu Akustik.

dorcel
Podsjetimo, pucnjava se dogodila noćas u 02.11 sati na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kd broja 13, a od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo je Luka M. (30). Obračun se dogodio nakon žestoke svađe koja mu je prethodila.
Nezvanično, Luka M. je nakon kraće prepirke zaprijetio prisutnim gostima i osoblju da će ih "sve pobiti", da bi ga obezbjeđenje izbacilo. Međutim, on se ubrzo vratio, pucao u vlasnika konobe Jakšu Š. (33) i ranio ga u lijevo rame.
Pucnjavu je okončao policajac koji je sinoć bio van dužnosti, koji je ispalio nekoliko hitaca u Luku M, upotrijebivši oružje u skladu sa zakonom.

Ne propustite