MRTVU JE PRESVLAČIO: Jelena imala krvavu crtu duž leđa.

Region
MRTVU JE PRESVLAČIO: Jelena imala krvavu crtu duž leđa.
.

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. 

Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović ozbiljno terete DNK tragovi nađeni na odjeći u kojoj je pronađena nesretna žena.

Ti tragovi su takvi da srbijanski i njemački forenzičari angažirani na ovom slučaju osnovano sumnjaju da je Zoran poslije zločina presvlačio mrtvu suprugu! U prilog tom zaključku ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garderoba.

- Detaljnom hemijskom analizom blata nađenog u Jeleninoj kosi, na njenoj lobanji i Zoranovim farmerkama utvrđeno je da je potpuno, stoprocentno isto. U pitanju je veoma precizna hemijska analiza, koja praktično predstavlja DNK tih pronađenih tragova zemlje.

Nema nikakve šanse da uzorci blata iz Jelenine kose i sa Zoranovih farmerki mogu biti sa dvije različite lokacije. Zato je tužilac i izdao nalog za hapšenje - kaže sagovornik blizak istrazi.  

- Na Jeleninim gaćicama, sa unutrašnje strane, ali i donjem i gornjem dijelu trenerke, nađen je Zoranov DNK, što ukazuje na to da ju je on mrtvu presvlačio.

Cijela kuća Marjanovića je prije uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korištena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. Zoranove ruke su poslije prijavljivanja zločina bile izgrebane, a on je u više navrata davao veoma kontradiktorne izjave.

Po svemu sudeći, u ovom zločinu učestvovalo je još najmanje dvoje ljudi, a istraga treba da utvrdi ko je sve i kako pomagao Zoranu - dodaje naš sagovornik.

 Inače, prije dvije sedmice su u strogoj tajnosti na saslušanje ponovo privedeni Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš. Milošu je tada bilo određeno zadržavanje do 48 sati jer je bilo očigledno da nešto krije.

Međutim, poslije toga je pušten. U međuvremenu se pojavio i snimak nastao četiri mjeseca prije ubistva na kojem se vidi da Jelena na slavi Marjanovića ima masnice na licu.  .
 

Ne propustite