ZORAN MARJANOVIĆ U ZATVORU SA MONSTRUMOM IZ RAKOVICE: Dijeli ćeliju sa čovjekom koji je zaklao ženu i dijete!

Region
ZORAN MARJANOVIĆ U ZATVORU SA MONSTRUMOM IZ RAKOVICE: Dijeli ćeliju sa čovjekom koji je zaklao ženu i dijete!
.

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, dijeli zatvorsku ćeliju u Centralnom zatvoru sa Markom Nikolićem, monstrumom koji je ubio bivšu suprugu i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Alo.rs saznaje kako se sa njima nalazi i čovjek koji je optužen za nasilje u porodici i čovjek koji se tereti za posjedovanje oružja.

- Zoran se ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše djela koja ima se stavljaju na teret. Sam Zoran slobodno vrijeme provodi sa advokatima koji ga posjećuju, a ispunjava i svoje dužnosti. Svako od njih ima neku obavezu u sobi. Miran je, ne propušta nijedan obrok, ne pravi probelme, nema posebne zahtjeve- navodi izvor za Alo.

- Na dobacivanja ostalih ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primjećuju – rekao je izvor, dodajući kako je Nikolić u početku Zorana ignorisao, a kasnije je u njega stekao povjerenje.

- Do sada ni jedan ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret – kazao je izvor za "Alo.rs".

 

ZAPAMTITE LICE MONSTRUMA: Ovo je nečovjek koji je koji je monstruozno zadavio sina i izbo ženu u Rakovici 

 

Marko  N. ubio je nožem svoju suprugu Maju Đ. i njihovog sina (4) u Centru za socijalni rad u Ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici. Dijete nije disalo i nije imalo otkucaje srca, ljekari su ga dugo reanimirali, ali nisu uspjeli da ga spase.

Njih dvoje su inače razvedeni, a Marko od 2016. godine ima pravo da viđa dijete povremeno. Danas je došao da vrati dijete u Centar za socijalni rad, gdje se, međutim, posvađao s bivšom ženom. Prvo je udavio sina u centru. Užasnuta žena je počela da bježi, ali monstrum ju je sustigao i presudio joj nožem.

59675c10-bbf8-4f7d-bd0d-1b8a0a0a0a67-monstrum-ubistvo-620x350-690x480

Radnici Centra za socijalni rad su se umiješali, pokušavali su da spase nju i mališana, a u opštem metežu je povrijeđena i jedna radnica. 

U međuvremenu je neko pozvao Komunalnu policiju, a ko zna šta bi se još desilo da oni nisu odmah stigli na lice mjesta i savladali ubicu.

Vještačenje dvostrukog ubice Marka Nikolića (43) obavljeno je u bolnici "Dr Laza Lazarević", gdje je utvrđeno ima šest poremećaja ličnosti i da kao takav maksimalno dva sata može da viđa dijete.

Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici Nikoliću je dozvolio da viđa dijete svake srijede od 9 do 15.30h, jer navodno, u bolnici jesu uradili nalaze, ali nisu dali konačan zaključak.

Da nesreća bude još veća, brakorazvodna parnica između sada ubijene Maje Nikolić i Marka bila je zakazana danas. Prema informacijama "Telegraf", ona je muža nasilnika prijavila 7.1.2013. policiji, jer je prijetio da će je zaklati zajedno sa sinom.

 

Ne propustite