TAČNO JE DA SU PROMIJENILI PLOČICE I PARKET U KUĆI: Sestra ubijene Jelene se uključila u program uživo i otkrila detalje o Marjanovićima (VIDEO)

Aktuelno
TAČNO JE DA SU PROMIJENILI PLOČICE I PARKET U KUĆI: Sestra ubijene Jelene se uključila u program uživo i otkrila detalje o Marjanovićima (VIDEO)
.

Porodica Jelene Marjanović je prvo angažirala Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada, a njena sestra Teodora je iznijela nove detalje koji mogu pomoći u istrazi ubistva pjevačice.

 

Sestra Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, uključila se jutros tokom Jutarnjeg programa na televiziji Pink, u programu uživo, i otkrila nove detalje vezane za misteriozno ubistvo pjevačice.

Ona se prethodnih dana oglašavala u medijima, tvrdeći da njena sestra nije imala nikakve veze s tajkunima, s kojima je povezuje Zoranov otac Vladimir, a ovog jutra je potvrdila pisanja medija, da su Marjanovići neposredno poslije ubistva, promijenili parket i pločice u cijeloj kući.

 

- Mi smo i dalje smo u korektnim odnosima s njima zbog Jane. Nismo mi ti koji treba da odlučujemo da li je on kriv ili nije.

Na pitanje novinara, da li zna nešto o tome da su Marjanovići promijenili pločice u kupatilu, kao i parket, ona je odgovorila:

 

- Primijetila sam kod njih kada sam bila, da su promijenili parket i pločice u kući, ali nisam na to obraćala mnogo pažnju - rekla je ona i dodala da bi cijela rodbina prihvatila Janu kao svoje dijete, ali još uvijek je rano da se priča o tome.

 

Teodora je također dodala, da nema nikakve informacije o Zoranovoj novoj djevojci, koja navodno živi u njegovoj kući u Borči:

- Nemam nikakvu informaciju, znam ono što su novine pisale. Sad je sve na državnim organima. Mi smo uradili koliko smo mogli, bićt emo i dalje tu da pomognemo u istrazi - zaključila je ona u razgovoru za Tv Pink, prenijeli su srbijanski mediji.

 

Pogledajte video (od 13:47):

 

Ne propustite