SESTRA TRAGIČNO UBIJENE PJEVAČICE ISTUPILA U JAVNOST: 'Primijetila sam da su pločice u kući zamijenili parketom, nakon ubistva moje sestre'(VIDEO)

Show
SESTRA TRAGIČNO UBIJENE PJEVAČICE ISTUPILA U JAVNOST: 'Primijetila sam da su pločice u kući zamijenili parketom, nakon ubistva moje sestre'(VIDEO)
.

Teodora Krsmanović, sestra ubijene pjevačice Jelene Marjanović telefonski se uključila u program TV Pinka te rekla da je nakon svega u dobrim odnosima s porodice Marjanović, prvenstveno zbog malene nećakinje Jane.

"Još jednom demantiram priču o biznismenu i njegovom povezanošću s Jelenom. Slažem se da bi jedino policija trebala saznati tko je ubio moju sestru i optužiti ubojicu . Nitko drugi nema pravo da upire prstom", rekla je Jelenina sestra. Odbacila je Teodora navodnu aferu svoje pokojne sestre s nepoznatim tajkunom.

Zatim je rekla kako je primijetila promijenjene pločice u studiju koji se nalazi u sklopu kuće Marjanovića. Opisala je kako je umjesto pločica postavljen parket, ali da nije obraćala pažnju na taj detalj, iako je parket postavljen nakon ubojstva. Time je potvrdila medijske napise o promjenama u kući Marjanovića nakon zločina koji je zaokupio pažnju cijele regije.

Sestra ubijene pjevačice kazala je kako je za sada rano govoriti o skrbništvu nad malenom Janom, ali da bi je svatko iz njezine porodice prihvatio kao vlastito dijete.

Jelena Marjanović Krsmanović (33) nestala je 2. aprila 2016., a do danas se ne zna što se tačno dogodilo. Najvjerojatnije je oteta u subotu oko podne, dok je trčala na nasipu u beogradskom naselju Borči. Policija sumnja da je ubijena u kupaonici svoje obiteljske kuće, pišu srbijanski mediji. Neslužbeno, novi tragovi ukazuju da je usmrćena s čak 34 udarca u glavu, nakon čega su njeno tijelo umotano u tepih i bačeno u kanal kraj nasipa kasnije te noći.

 

Ne propustite