PODIVLJALI PAS POZNATOG NOGOMETAŠA IZGRIZAO DJEČAKA: ‘Moj sin ima 50 šavova, a on je samo otišao na trening’

Region
PODIVLJALI PAS POZNATOG NOGOMETAŠA IZGRIZAO DJEČAKA: ‘Moj sin ima 50 šavova, a on je samo otišao na trening’
.

S teškim ozljedama u bolnici je završio 21-mjesečni dječačić kojeg je jučer ujutro u dvorištu porodične kuće na Jelenovcu napao i izgrizao podivljali pas ptičar u vlasništvu susjeda, nogometaša Dinama, 23-godišnjeg Angela Henriqueza.

timthumb

Liječnici su utvrdili da mališan ima ozljede po licu, tjemenu, vratu i ušima, ali igrom slučaja nije došlo do ozljeđivanja vitalnih organa poput očiju i živaca, javlja Novi list.


Porodica dječaka i liječinici zgroženi


‘U šoku smo, sinčić je operiran i ima čak 50 šavova. I liječnici su zgroženi. Mada su ozljede kvalificirane kao lakše, i sami su nam rekli da ovakav opseg ozljeda još nisu imali prilike vidjeti. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Supruga i ja bili smo u kući, a prijateljica od bake čuvala je malog. Loptica s kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dijete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas.


Isprika djevojke nogometaša


Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Susjedov pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga. Djevojka je pozvala Hitnu pomoć, ispričavala se, a kasnije je i slala poruke da joj je žao, a njezin partner je samo rekao da mora ići, da žuri na trening’, ispričao je za Novi list šokirani dječakov otac.

Inače u Šercerovu ulicu  Henriquez je sa svojom djevojkom doselio prije dva sedmice. Ova pasmina, a u ptičar, nije poznata po napadima na ljude. No, ipak se dogodilo da nasrne na dijete.

Ne propustite