DA LI JE RASPLET UŽASNOG ZLOČINA NA VIDIKU? Vaspitačica je posljednja vidjela Jelenu!

Region
DA LI JE RASPLET UŽASNOG ZLOČINA NA VIDIKU? Vaspitačica je posljednja vidjela Jelenu!
.

"Posljednji put da je neko vidio živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena!"
 

Sestra tragično preminulo pjevačice, Teodora Krmanović je u potresnoj ispovijesti za "Blic" ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine poslije oko 20 sati potrage.

- Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi sestra Jelene Krsmanović.

Jelenu su u petak posljednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

 

- Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je poslije toga niko nije ni vidio ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da moraju razriješiti ubistvo njene sestre.

Podsjetimo, Marjanović je ranije izjavio da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i kćerkom na nasipu u Borči.

Jelena je, prema njegovim riječima, trčala nasipom dok se on navodno igrao sa kćerkicom.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 časova, a njeno tijelo je policija pronašla sutradan.

Viši sud u Beogradu je osumnjičenom na predlog tužilaštva odredio pritvor zbog bojazni da će uticati na svjedoke i ometati istragu.

Na teret mu se stavlja krivično djelo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ne propustite