LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA KONAČNO OTKRILA SVE: Dugo sam u vezi s njim, riješila sam da otkrijem istinu!

Region
LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA KONAČNO OTKRILA SVE: Dugo sam u vezi s njim, riješila sam da otkrijem istinu!
.

 Nova djevojka Zorana Marjanovića, Zorica Mitrović (31) odlučila je da konačno otkrije istinu o njenom odnosu sa Zoranom, koji je prošle sedmice uhapšen zbog sumnje da je umiješan u ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

Ona je u ispovijesti za "Kurir" priznala kako je u dugoj vezi da Zoranom, te da će zauvijek biti s njim jer ga mnogo voli i da mu je bila podrška od prvog trenutka.

- Priče koje se ovih dana pojavljuju u pojedinim medijima uopšte me ne dotiču niti me potresaju. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Takođe, želim da napomenem da smo se upoznali poslije Jelenine smrti. Na prvom mjestu, njega volim i cijenim kao čovjeka. Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čovjeka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo - priča Zorica.

Zorica je otkrila i detalje hapšenja Zorana, budući da je ona te noći bila sa njim.

1286011-1232-ff

- Tačno je, krenula sam na policiju, ali su me zaustavili prijatelji koji su bili tu. Da to nisu uradili, ne znam šta bi bilo. Poludjela sam kad sam vidjela da mog nevinog čovjeka vode u zatvor. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da to i dokažem jer on je nedužan. Život ga je trgao i lomio sa svih strana. I nakon svega, ni sada ga ne štedi, niti pita može li on to sve?? Ali jak je on, jer mu Bog daje snagu za njega i za one kojima je potreban - priča Mitrovićeva i dodaje:

- Angažovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspješnih u dokazivanju nebrojenih pokušaja namještaljki. Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj namještaljke nedužnom čovjeku, do Boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus. Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora - završava ona za "Kurir".

Zorica otkriva kako se upoznala sa Zoranom i kako je počela njihova ljubav.

- Upoznali smo se preko društvenih mreža poslije nesreće koja mu se dogodila. Od početka sam bila ubijeđena da je nevin i da on nema veze s ubistvom Jelene. Pokrenula sam na Fejsbuku grupu Podrška Zoranu Marjanoviću i pokušala da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina. Poslije nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav - priča Zorica za "Kurir".

Ne propustite