NA ŠTA OVO LIČI: Nekada je mamila uzdahe, a danas izgleda blago rečeno KATASTROFALNO (FOTO)

Show
NA ŠTA OVO LIČI: Nekada je mamila uzdahe, a danas izgleda blago rečeno KATASTROFALNO (FOTO)
.

Glumicu Gabrielu Spanić (43) javnost najviše pamti po ulozi u seriji "Otimačica", međutim ona je sada na udaru kritika zbog svog plastičnog izgleda.

Na njenim make up tutorialima koje postavlja na Instagram fanovi su primijetili kako je njeno lice savršeno ispeglano.

”Bilo je milion komentara na tu temu, od kojih je 15-20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. S druge strane bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve me to nasmijalo”, kazala je glumica i dodala kako je u životu imala samo jedan estetski zahvat.

 

Feliz de estar cenando con mi amigo del alma Adelfo presidente de la mejor compañía del mundo Zermat Adelfo Enríquez

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Govori se kako glumica glumica toliko ima fobiju od starenja da posljednjih osam godina više ne slavi rođendane.

gabriela-spanic

Gabriela Spanić je i nagrađivana venezuelanska glumica i model, najpoznatija po ulogama u latinoameričkim telenovelama, poput Otimačice, Za tvoju ljubav i Uljeza. Između ostalog bavi se i produkcijom, pjevanjem, a poznata je i kao filantrop.

 

Malo poznati detalji iz njenog života

Gabrielina majka je iz Venezuele, a otac joj je emigrirao zajedno sa njenim djedom i bakom iz Hrvatske u Venezuelu, 1947. godine. Karijeru je započela na izboru za Miss Venezuele 1992. kao Miss Guarico znajući da će je manekenstvo približiti glumi. Bila je izabrana za Miss Guarico (1992.) i Miss Tijela na izboru za Miss Venezuela International.[1] Studirala je psihologiju godinu dana, ali njezina strast je uvijek bila gluma pa je pohađala satove glume na Luz Columbia Theatre Research Centre, a kasnije je uzimala razne satove u Training Centre of Professionals Communication, kao i u Free Workshop for the actors.

Glumačku karijeru počela je u Venezueli glumeći manje uloge u venezuelanskim telenovelama u produkciji TV kuće Venevision. Godine 1993. odigrala je zapaženu ulogu u seriji Morena Clara, što joj je naposljetku, 1995. godine, omogućilo dobivanje prve glavne uloge, Gilde Barreto, u telenoveli Nijedna kao ti (Como Tú, Ninguna). Partner joj je bio kasniji suprug Miguel de Leon, a serijom je ostvarila popularnost i izvan granica Venezuele.

Godine 1997. ponuđena joj je uloga u projektu meksičke TV kuće Televise, telenovele Otimačica, zbog čega se preselila u Meksiko. U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Malo je poznato da je neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila zajedno sa svojom stvarnom blizankom.

Tri godine kasnije ponovno je glumila dvostruku ulogu sestara Virginije i Vanesse u telenoveli Uljez (La Intrusa), ali ta serija nije ostvarila uspjeh Otimačice, iako je završila na drugom mjestu gledanosti u Meksiku.

Njena sestra blizanka Daniela je manekenka i također glumica. Ima i mlađu sestru Patriciju te braću Antonija i Adiela.

mhp005365

Dana 22. oktobra 1997. godine udala se za glumca Miguela de Leona. Uskoro nakon vjenčanja odselili su se u Meksiko gdje je Gabriela nastupila u popularnoj telenoveli Otimačica. Jednu od sporednih uloga u spomenutoj seriji, milijunaša Douglasa Maldonada, odglumio je i njen suprug.

Godine 2000. u sklopu promotivne turneje, a na inicijativu hrvatskog tjednika Glorija, posjetila je zajedno sa sestrom Danielom i Hrvatsku gdje je upoznala rodbinu. U septembru 2003. rastavila se od supruga Miguela. Godine 2005. izbacila je vlastitu liniju "Gabriela 2005 Total".

 

Svađa sa sestrom blizankinjom

Gabriela je prije osam godina prekinula svaki kontakt sa sestrom blizankinjom. Kada je prije dvije godine saznala da su njena majka Norma i brat Antonio u kontaktu sa blizankinjom.

Ovo ju je toliko naljutilo da je svoju porodicu izbacila iz kuće, nazvavši ih izdajicama.

Svađa sestara Gabrijele i Danijele prava je misterija. Kako se šuška među meksičkim medijima, svađu je možda prouzrokovao nedostatak novca tokom teške faze kroz koju je prošla Danijela Španić, koja je čak tri godine bila u komi.

daniela-spanic-photo

Danijelin muž se takođe smatra "jabukom razdora", ali ipak se ne zna u kojoj mjeri je on uticao na razdor među sestrama. Gabrijelin život je do sada bio haotičan.

Skandal koji se možda najviše prepričavao dogodio se onda kada je glumica optužila svoju pomoćnicu Mariju Seleste Fernandes da ju je otrovala. Žena je puštena na slobodu nakon što je dokazano da u krvi Gabrijele i drugih članova porodice nema nikakvih otrovnih supstanci. Marija Seleste Fernandes je izjavila da je ovo bila osveta jer nije pristala na intimne odnose sa glumicom.

 

Ne propustite