NAŠ POZNATI GLUMAC MUSTAFA NADAREVIĆ: Mislio sam da više neću stati na daske

Show
NAŠ POZNATI GLUMAC MUSTAFA NADAREVIĆ: Mislio sam da više neću stati na daske
.

Kako publika i očekuje, smijeh je zagarantovan. Sjećam se kad sam posljednji put igrao u Beogradu. Nisam bio svjestan šta sam radio tokom cijele predstave. Mislio sam da je to moj kraj s teatrom, kaže glumac.

Komedija „Sjajni momci“ omiljenog glumačkog trija serije „Lud, zbunjen, normalan“ Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića stiže u Beograd na daske Sava centra 18. oktobra.


Kako publika i očekuje, smjeh je zagarantovan, što najavljuju i glumci, ali ističu da predstava, pored toga što oni igraju u njoj, nema veze sa serijom.

- Ovo je priča o dva glumca koji su u trećem dobu i ne razgovaraju već 13 godina zbog svog ega. Ta pojava je česta u našoj profesiji - taj vražji ego. Svako misli da je najbolji. Međutim, komad govori i o glumačkom poslu i mučnim uslovima u kojima rade glumci koji su prepušteni sebi - kaže Mustafa Nadarević.


On kaže da je srećan što je u svojim godinama i dalje aktivan.

- Srećan sam što ćemo igrati u Beogradu. Vežu me divna sjećanja za gostovanja ovdje. Ali iskreno, mislio sam da više neću stati na daske, ne samo u Beogradu nego ikad više. Nikad neću zaboraviti posljednji put kada sam igrao „Smrt trgovačkog putnika“. Kada sam završio predstavu, shvatio sam da se ne sjećam ničega. Kao da uopšte nisam igrao. Priznajem, imao sam tada ozbiljne privatne probleme. Poslije toga mislio sam da sam završio s teatrom. Na sreću, eto me opet - ispričao je Nadarević.

Ne propustite