ONA JE ISTA JELENA I TVRDE DA JE ZORANOVA LJUBAVNICA: Na Facebooku ima samo njegove slike, a evo šta kaže o njemu!

Region
ONA JE ISTA JELENA I TVRDE DA JE ZORANOVA LJUBAVNICA: Na Facebooku ima samo njegove slike, a evo šta kaže o njemu!
.

Zorica Zoka Mitrović ovih dana je u fokusu medijske pažnje, budući da su se pojavili navodi kako je ona jedna o Zoranovih ljubavnica i da zna sve o ubistvu, te da je opsjednuta pokojnom pjevačicom Jelenom i da zbog nje nosi istu frizuru.

- Ne čitam novine i ne znam šta su pisali o meni - rekla je kratko Zorica za "Telegraf.rs".

Na sugestiju da je nove informacije iznijela detektivka pod imenom i prezimenom, koja tvrdi da se viđala sa njom mjesecima u vezi sa istragom, rekla je:

- Ako je detektivka, nemam komentar. Policija zna gdje da me nađe ako im nešto treba! - bila je izričita Zorica.

Inače, komšije Marjanovića su kazale kako stalno sreću Zoku.

 

Vladimir posjetio Zorana u zatvoru

Otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš Marjanović posjetili su ga jučer u Centralnom zatvoru, prvi put od hapšenja.

Oni su u posjeti Zoranu, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, bili oko sat i pol, a nakon misteriozne poruke od advokata, zabrinuti otac je zatvor ipak napustio s osmjehom na licu.

Izvor iz Centralnog zatvora za "Kurir" je rekao kako ih je u prostoriji za posjete čekao Zoran, koji je bio vidno neraspoložen.

- Bio je smrknut, skrušen, ali nije sakrio oduševljenje kad ih je vidio. Pozdravili su se, a zatim počeli da pričaju o novonastaloj situaciji, hapšenju i situaciji u kući. Raspitivao se zak ćerku i molio ih da joj nikako ne kažu da je u zatvoru. Zanimalo ga je i šta se sve u novinama piše o njemu. Otac mu je bio vidno zabrinut, stalno je uzdisao, dok je brat bio hladnokrvniji - rekao je izvor za "Kurir".

Nakon posjete sreli su se i sa advokatom Aleksandrom Zarićem, a onda se sa osmijehom uputili kao automobilu. Vladimir je u hodu novinarima dobacio kako je Zoran jak i kako samo pita za Janu.

910357-zoran-marjanovic-jelena-krsmanovic-ls

 

ZORANOV OTAC SADA U FOKUSU POLICIJE: Jedna stvar bacila je najveću sumnju na njega!

Nakon što je Zoran Marjanović završio u zatvoru pod sumnjom da je ubio suprugu Jelenu, fokus policijske istrage usmjeren je na njegovog oca Vladimira, za kojeg nadležni smatraju da je imao veze sa ubistvom, pišu "Novosti".

Posebno je sumnjiva njegova pretjerana briga za Zorana, a postoje incidicije i da je upravo on pomogao sinu da "prevari" poligrafsko testiranje.

Tako se sumnja kako je Vladimir kontrolisao sina i istragu.

- Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima - rekao je za Novosti izvor blizak istrazi:

- Tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da je Zoran ovog puta otišao pravo kod tužioca.

Iz policije vjeruju kako je Vladimir pomagao sinu da prikrije Jelenino ubistvo, budući da je Zoran veoma nestabilna ličnost i najveću sigurnost nalazi u ocu, koji ga je oduvijek štitio.

 

 

ODVRNULI MUZIKU I ČEKIĆEM JE UDARALI U GLAVU, NJENE VRISKE NIKO NIJE ČUO: Ovako su ubili Jelenu Marjanović!

Pjevačica "Granda" Jelena Marjanović umrla je u najtežim mukama i surovo je ubijena, saznaje Kurir iz istrage. Ubica je Jelenu udario u potiljak, a kada je ona počela da zapomaže, on je pojačao muziku i nastavio sa udarcima čekićem dok nije umrla, nova su saznanja iz policijske istrage.

Kako Kurir saznaje, zapomaganje i vrisku Jelene Marjanović niko od komšija u Borči nije čuo jer je u vrijeme zločina bila pojačana muzika u studiju. Ona je brutalno ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.

zoran

 

Zoran je imao jak motiv za ubistvo pjevačice

 

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, nalazi se u 30-dnevnom pritvoru u CZ, a prema pisanju Srpskog Telegrafa imao je jak motiv da počini zločin - nije joj dozvoljavao da se razvede od njega.

Ovaj portal navodi kako je pjevačica namjeravala da ga ostavi, iako su važili za skladan i harmoničan par.

Poznanici i prijatelji porodice Marjanović otkrili su za ovaj list da je Zoran bio patološki ljubomoran, da je tukao i maltretirao Jelenu, kao i da se od nje nije odvajao čak ni na njenim nastupima.

Prema riječima sagovornika ovog medija koji je upoznat sa detaljima istrage, da je razvod mogući motiv zločina, posumnjalo se nakon što je Jelenina prijateljica ispričala da se pjevačica mjesec dana prije ubistva posvađala s mužem i otišla kući, prenose beogradski mediji.

- Poslije žučne rasprave došla je kod mene. Bila je uznemirena, hjtela je da ga ostavi, ali bi mu se svaki put vraćala zbog djeteta. Povjerila mi se da joj je Zoran nakon svadbe obećao da će se odvojiti od njegovih roditelja, ali se to nije desilo. Poslije rođenja kćerke Jane selidbu je stalno odlagao. Jeca je insistirala na tome jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice, koja se bavila liječenjem bioenergijom - ispričala je Jelenina drugarica.

 

 

Ne propustite