PRIJE 50 GODINA JE HIPNOTISALA SVIJET: Nekada oličenje ljepote, a danas izgleda ovako!

Show
PRIJE 50 GODINA JE HIPNOTISALA SVIJET:  Nekada oličenje ljepote, a danas izgleda ovako!
.

Kada se prije više od pet decenija pojavila, mlada Rakel Velč opčinila je svijet svojom ljepotom, zavodljivim pogledom i savršenom figurom.

Zračila je seksepilom i unosila pozitivnu energiju gdje god bi se pojavila, pa je vrlo brzo postala predmet muške požude, ali i ženske zavisti.

rakel-velc-1450291301-75278

Lijepa glumica hrlila je ka samom vrhu karijere, a kada je ostvarila svoj san, tu se zadržala i mnogo godina kasnije.

rakel-velc-1450291260-75274

Danas, Rakel ima 75 godina, a i dalje je predmet obožavanja muškaraca.

Iako ponosno gazi osmu deceniju i nije više aktivna u glumi kao nekad, Rakel vodi računa o svom izgledu, pa i dalje može da se pohvali vitkom figurom i lijepim licem, koje je njegovala čitavog života.

Donijela je odluku da mora da uspije po svaku cijenu i od toga nije željela da odstupi. Nakon kraćeg boravka u Teksasu, gde je bila angažovana kao fotomodel, vratila se u Holivud kako bi se okušala i na velikom platnu. Slavu joj je donijela glavna uloga u filmu "Milion godina poslije hrista" koji je snimila 1966. Pojavila se u oskudnom krznenom bikiniju, a najavni plakat za ovo ostvarenje postao je deo američke ikonografije. Međutim, kritičarima nije bila zanimljiva njena gluma već obline.
 
Ni Hju Hefner nije odoleo lepotici za koju je izjavio da ima magičnu pojavu zbog čega joj je ponudio naslovnu stranu Playboya. Nakon što se oskudno odevena slikala za njegov kalendar, devojku iz Čikaga počeli su da upoređuju sa Merilin Monro.

rakel-velc-1450291301-75280

Dobitnica Zlatnog globusa i jedan od najvećih svjetskih seks simbola,  Rakel Velč pojavila se u priprijenoj haljini leopard dezena. U odjeći u kojoj izgledate ili šik ili neukusno, sedamdesettrogoidšnja glumica je postigla ovo prvo.

Majka dvoje djece kćerke Tahni (51) i sina Dejmona (53), žena koja  se četiri puta udavala, i u osmoj deceniji prkosi vremenu.

Kada se pogledaju njene poslednje fotografije,  lako može da se pomisli da su nastale prije deset ili dvadeset godina. Sve je naizgled logičnije nego da ova diva ima 73. godine.

Uz prepoznatljiv osmijeh Rakel je pokazala da neki seksi simboli to ostaju zauvijek.

 

 

 

Ne propustite