ZORAN BIO JEZIVO LJUBOMORAN: Jelenu pratio u stopu, a dok su bili kod prijatelja, pjevačica nije smjela da pipne mobitel

Region
ZORAN BIO JEZIVO LJUBOMORAN: Jelenu pratio u stopu, a dok su bili kod prijatelja, pjevačica nije smjela da pipne mobitel
.

Jelena Marjanović nije smjela sama do prodavnice, kod frizera, na nastupe, pa čak ni kod majke. 

Ovo su samo neke od riječi koje su njeni prijatelji izjavili nakon hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom iz Borče koje već 17 mjeseci intrigira Srbiju. 

Kako zajednički poznanici Marjanovića tvrde za Blic, on je sa njom išao čak i u prodavnicu i apoteku, a nastupe ne moramo ni da pominjemo.

Posebno brine to što su pjevačici bila ograničena kretanja čak i kada je išla u posjetu bolesnoj majci. Kao i dana kada je ubijena 2. aprila 2016. godina, Zoran ju je pratio čak i dok je trčala.

Na taj način, Jeleni koja je u vezi sa Marjanovićem bila od svoje 14. godine, nije ostalo mnogo prostora za "vrijeme za sebe".

Sagovornica ovog lista, Nikolina T. kaže da su se njihova druženja svodila na kućne posjete u kojima bi obavezno bio prisutan i sada uhapšeni suprug ubijene pjevačice.

- Zoran i ona su uvijek bili zajedno. Bila je posvećena porodici i njemu. Viđale smo se tako što je ona i Zoran dođu kod mene ili ja odem kod njih, a ona i Zoran su jedno drugom uzimali telefone - objašnjava ova djevojka i naglašava da je teza o tome da je pjevačica "Zvezda Granda" imala ljubavnika potpuno nemoguća.

Komšije Jelenine pokojne majke takođe naglašavaju da se Jelenin žiot totalno promijenio otkad se udala za Zorana.

- Sve je ređe dolazila kod majke. I kad dođe, zadži se jajo kratko i ode. Zoran ju je za to vrijeme čekao u kolima - navodi jedan od susjeda.

Postoje brojni svjedoci koji potvrđuju da je čekao i tokom nastupa, piše Blic.

 

Ne propustite