BOGATA SVOJSTVA KRUŠKE: Ovaj 'dar bogova' popravlja raspoloženje, skida kilograme i još mnogo toga!

Zdrav život
BOGATA SVOJSTVA KRUŠKE: Ovaj 'dar bogova' popravlja raspoloženje, skida kilograme  i još mnogo toga!
.

Ali, kruška nije samo ukusna - takođe je i nevjerovatno korisna. Ovo voće je Homer u Odiseji nazvao "dar bogova". Kruška se smatrala voćem koje čini ljude lijepim, liječi mnoge bolesti i zaustavlja vrijeme.
 
 
Za dobro raspoloženje
 
Kod vrtoglavice i povećanog zamora, nije potrebno piti kafu u litrima. Folna kiselina, koja je sadržana u kruškama će vas razveseliti bolje od bilo kojeg stimulacionog napitka i normalizovati vaš pritisak.
 
Mladost
 
Kruška je bogata antioksidansima, zaustavlja prerano starenje ćelija i promoviše njihovu regeneraciju. Pored toga, ona se bori protiv slobodnih radikala koji uzrokuju rak.
 
Dobra figura

Vlakna, koja se u velikim količinama nalaze u kruškama, normalizuju varenje i ubrzavaju metabolizam, što pozitivno utiče na figuru. Pored toga, kruška ne sadrži mnogo kalorija.
 
Dobro zdravlje

Kruška sadrži sve vitamine koji su neophodni organizmu, upravo sa početkom jeseni: A, B1, B2, E, P, PP, S. Ovi vitamini su odgovorni za ishranu kože, noktiju i kose, emocionalnu stabilnost, intelekt i naravno, imunitet.
 
Čišćenje organizma

Kruška ima pozitivan efekat na pankreas i čisti jetru i bubrege. Za varenje fruktoze iz kruške nije potreban insulin za varenje, pa se često preporučuje dijabetičarima.

Ne propustite