UBACILA JE TOALET PAPIR U VODU I DODALA LJEPILO: Ostat ćete bez riječi kada vidite šta je dobila!

Zanimljivosti
UBACILA JE TOALET PAPIR U VODU I DODALA LJEPILO: Ostat ćete bez riječi kada vidite šta je dobila!
.

Amber Mils je bivši marinac i majka troje djece. U životu je imala uspone i padove, ali joj je krajnji udarac zadala dijagnoza multiple skleroze, nakon čega je pala u tešku depresiju.

Tokom liječenja tražila je način da prevaziđe svoje krize, a u tome joj je, vjerovali ili ne, pomogao toalet papir. Pomoću njega, Amber je pronašla način da ispolji svoju kreativnost. Njen rad će vas zadiviti.

ubacila-je-wc-papir-u-vodu-i-dodala-lepak-ostacete-bez-reci-kada-vidite-sta-je-dobila-11-07-17-0
Balansirajući između djece, kućnih obaveza i rada na projektu, Amber je provodila po 6 sati za svako parče svoje finalne kreacije - vjenčanice. Iako je to zaista mnogo vremena, pomoglo joj je da se izbori sa svojom teškom bolešću. Pored toga, čak su i njena djeca uživala posmatrajući je kako radi na svom djelu.
ubacila-je-wc-papir-u-vodu-i-dodala-lepak-ostacete-bez-reci-kada-vidite-sta-je-dobila-11-07-17-1
Koristila je roze toaletni paPir iz 1970. godine, kao i tradicionalni bijeli, zajedno uz lepak, traku, iglu i konac. Jednostavno bi uklonila kartonski dio, kuvala papir u ključaloj vodi, potom bi u to dodala dosta ljepila i mutila miskerom kako bi dobila masu nalik na krompir pire. Tada je počinjao teži dio posla. Koristeći vrlo detaljni kalup, oblikovala je dijelove svoje haljine.

ubacila-je-wc-papir-u-vodu-i-dodala-lepak-ostacete-bez-reci-kada-vidite-sta-je-dobila-11-07-17-2
Nakon mnogo sati posla nastalo je ovo remek djelo - roze i bijela vjenčanica koja oduzima dah i sa kojom je na takmičenju osvojila 3. mjesto.

Ne propustite