NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ: Silovao je sestru blizankinju svoje djevojke, pa na sudu pokušao SRAMNU ODBRANU!

Šokantno!
NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ: Silovao je sestru blizankinju svoje djevojke, pa na sudu pokušao SRAMNU ODBRANU!
.

Ovaj nesvakidašnji slučaj se desio u Australiji... Muškarac je seksualno zlostavljao sestru bliznakinju svoje djevojke osuđen je u Australiji na četiri godine zatvora. Žrtva je nakon raskida ljubavne veze stanovala kod sestre i njenog 24-godišnjeg dečka u Melburnu.


Na dan napada spavala je u gostinskoj sobi kada su se vrata iznenada otvorila i muškarac je tiho ušao. Kako je žrtva ispričala za "Dejli mejl", sjeo je pored nje i poveo razgovor, da bi je kasnije svukao i silovao. Neposredno nakon seksualnog napada pozvao je svoju djevojku i rekao joj da je upravo silovao njenu sestru.


Na saslušanju se pravdao da je mislio da je to njegova partnerka i da ih je jednostavno “pomiješao”, jer izgledaju potpuno isto.

- Dovoljno je čudno što je s žrtvom razgovarao o svojoj djevojci i njihovim problemima, i to više od jedan sat - saopštili su istražitelji. Ni sud mu nije povjerovao, pa je 24-godišnjak osuđen na četiri godine zatvora.

Žrtva, koja poslije nemilog događaja više nije u kontaktu sa sestrom, još pati zbog svega što se dogodilo i nekoliko puta je pokušala da se ubije.

- Sve što sam željela je da mi se izvini i prizna šta mi je učinio - izjavila je.

Ne propustite