PADA I POSLJEDNJA ZORANOVA ODBRANA: Pojavio se svjedok koji ga je vidio tamo GDJE JE TVRDIO DA NIJE BIO!

Region
PADA I POSLJEDNJA ZORANOVA ODBRANA: Pojavio se svjedok koji ga je vidio tamo GDJE JE TVRDIO DA NIJE BIO!
.

Svjedok tvrdi da je vidio Zorana Marjanovića na smjetljištu, a ne kod rampe, kako je ranije izjavio. 

Ubijena Jelena imala je devet rana na glavi.

Dobar prijatelj porodice Marjanović jedini je svjedok koji je osumnjičenog Zorana Marjanovića vidio na lokaciji koja se nalazi na potpuno suprotnoj strani od one koju je naveo policiji, saznaje Alo!

- Tačno je da postoji čovjek koji je vidio Zorana i njegovu kćerku Janu na rampi kod smetljišta u periodu između 14.30 i 15.15. To znači da je osumnjičeni sa kćerkom bio bukvalno za 180 stepeni suprotno od onoga što je rekao do sada - kaže forenzičar Nenad Šipka.

Kada je Jelenino tijelo pronađeno, a pronađeno je na nasipu tačno između smetljišta i rampe (na jednom kraju nasipa je rampa, na drugom smetljište), Marjanović je dao izjavu da su on i Jana došli iz pravca rampe na nasip kako bi tražili Jelenu, koja je nestala tokom trčanja. Međutim, kako Šipka kaže, svedok ih je vidio sa suprotne strane smetlišta, tako da se izjava Zorana Marjanovića i svjedoka nikako ne podudara. 

Prema riječima izvora bliskog istrazi, ubica nije mogao sam da ubije Jelenu i njemu je najmanje još jedna osoba pomagala u zločinu. On navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

- Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja, u mozak joj je utisnut dio lobanje. Na tom mjestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra - navodi izvor i dodaje: 

- Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni poslije ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam da usmrti Jelenu i ko mu je pomagao poslije zločina - kaže sagovornik.

Ne propustite