Majka ostavila dijete da umre: U kući ga zaključala i otišla se zabavljati

Svijet
Majka ostavila dijete da umre: U kući ga zaključala i otišla se zabavljati
.

Mlada majka Viktoria Kuznjecova (17), čije je dijete umrlo nakon što ga je ostavila samog i otišla se zabavljati s prijateljima, mogla bi dobiti 10-godišnju zatvorsku kaznu. Bešćutna žena iz Rostova čekala je da joj suprug ode na služenje vojnog roka, a onda je svog devetomjesečnog sina Egora zaključala u kući i otišla prijateljima u studentski dom. 

Naime. dok je dječačić proživljavao svoje najteže trenutke, majka Viktoria je pisala opuštene statuse na Facebooku, izlazila sa svojom prijateljicom Nastjom i obojila kosu u crno...

Za to vrijeme njeno je dijete polako je umiralo od gladi i žeđi. Dok je nesretne Egor proživljavao svoje najteže trenutke, Viktoria je pisala opuštene statuse na Facebooku, izlazila sa svojom prijateljicom Nastjom i obojila kosu u crno.

Djelatnici studentskog doma kažu kako im je Viktoria rekla da joj se da dijete, dok nje nema, brine teta. No, dječačića su nekoliko dana kasnije pronašli susjedi. Bili su sumnjičavi što iz kuće danima nitko ne izlazi niti u nju ulazi pa su pozvali policiju, piše Daily Mail.  

Kuznjecova je ubrzo uhićena. Policiji je priznala da se jednostavno nije željela brinuti za dijete, a mediji su otkrili kako ga je, dok mu je bilo samo mjesec dana, sina odnijela u sirotište koje joj ga je vratilo kad je napunio sedam mjeseci. Shrvani Viktorijin suprug zatražit će razvod braka. 

 

Ne propustite