NJEGOVA IZJAVA JE RASPLAKALA SVIJET: Kako slavni glumac govori o svom bratu blizancu koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE!

Zanimljivosti
NJEGOVA IZJAVA JE RASPLAKALA SVIJET: Kako slavni glumac govori o svom bratu blizancu koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE!
.

Nedavno je, na dodjeli nagrada, Ešton Kučer rasplakao salu svojim govorom. Aplauz i suze desile su se zbog njegovih riječi o svom brazu blizancu, koji boluje od cerebralne paralize.

Vidno uzbuđen i emotivan, Ešton je govorio o ljubavi, porodici, kao i o tome koliko je o životu naučio od svog brata blizanca, Majkla Kučera.


,,Od kada sam rođen, morao sam sve da dijelim sa bratom: rođendan, krevet, garderobu, dijelili smo sve i nikada nisam bio sam. Ja nisam znao da postoji drugačiji put, jer sam uvijek imao brata uz sebe.
Moj brat je rođen sa cerebralnom paralizom i što sam stariji, osjećam se loše zbog toga što nismo jednaki. Ipak, moj brat me je naučio da nas konstitucija laže, ali i nauči stvarima koje sam ne bih znao da prepoznam. Iako nismo jednaki, imamo isti kapacitet da volimo
," rekao je Ešton.

200736

Kada su bili u osnovnoj školi, igrali su košarku, i Ešton je postigao savršen pogodak. Majk se okrenuo i uputio se ka izlazu sa terena, kada je brat upitao gdje ide.

Rekao je Eštonu: ,,Znaš da ne mogu da postignem takav pogodak. Nije fer." Ešton mu je, tako mlad odgovorio: ,,Možeš da postigneš sve što poželiš. Ja ne mogu da bacim loptu umjesto tebe. Mama nije ovde, ni ona ne može to da uradi umjesto tebe. To je tvoj izazov. Prestani da koristiš svoju bolest kao izgovor. To je tvoja prepreka," prisjetio se Majkl drugom prilikom.

 

Tom prilikom, takođe je govorio o svojoj familiji, o ženi Mili Kunis i sinovima Vajatu i Dimitriju. ,,Kada smo moja supruga i ja postali roditelji, za nas je to bila ogromna čast! Prvo što mi je prošlo kroz glavu jeste da nazovem svoje roditelje i kažem im ,Izvinite, nikad nisam shvatao koliko ste me voljeli."

Ne propustite