KRAJ VELIKE POTJERE : Policija KONAČNO UHVATILA Hrvata koji je ubio vlastitog sina, ljubavnika bivše žene i još jednu mlađu ženu!

Vijesti
KRAJ VELIKE POTJERE : Policija KONAČNO UHVATILA Hrvata koji je ubio vlastitog sina, ljubavnika bivše žene i još jednu mlađu ženu!
.

Njemačka policija u utorak poslijepodne uhitila je trostrukog ubojicu, hrvatskog državljanina Dražena Dakića (40). Kako javljaju lokalni mediji, uhićen je u gradu Rottweilu, i to samo nekoliko sati nakon što je tamošnja kriminalistička policija za njim raspisala tjeralicu i ponudila novčanu nagradu u iznosu do 5.000 eura za informacije koje bi dovele do njegova hapšenja, prenose hrvatski mediji.


Dakić je u četvrtak navečer u malom njemačkom mjestu Villingendorfu u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg hicima iz vatrenog oružja ubio svog 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg partnera svoje bivše žene i još jednu 29-godišnju žensku osobu.

Njegova bivša supruga pobjegla je u zadnji tren i potražila pomoć kod susjeda koji su odmah nazvali policiju, a masakr je preživjela i trogodišnja djevojčica koja se sakrila u kući u trenutku zločina.


Nakon počinjena zločina Dakić se dao u bijeg, a policija ga još uvijek traži.

Tjeralica je u utorak za njim izdana na njemačkom i hrvatskom jeziku, a na njoj se navodilo da se Dakića sumnjiči za počinjenje trostrukog ubojstva, kao i njegovi osnovni podaci - da je rođen 1977. u Bosanskoj Gradišci i da ima 40 godina.

 

Ne propustite